Найближчі виступи Подпольный Стендап / Underground Stand Up

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Підпільний Стендап на Пляжі,
натисніть на кнопку:

Подробиці Підпільний Стендап на Пляжі

Згорнути >

 

Відмінна новина для тих, хто не знає, як проводити останні дні літа, що минає: коло води на пляжі, або за переглядом улюблених заходів. Більше обирати не потрібно, тому що Підпільний Стендап проведе зустріч з шанувальниками прямо на Південному Березі Києва! Якщо ви любите, щоб було все й одразу: і Дніпро, і свіже повітря, і свіжі жарти, то вам — сюди! Смачні коктейлі, відмінний настрій від київських коміків і сила-силенна позитивних емоцій чекає кожного гостя! Всі квитки на Підпільний Стендап на Пляжі вже є на сайті і ви можете вибрати варіант собі до душі. Проводимо літо якісно!

Відкрита любов до Підпільного Стендапу

Зізнайтесь, любите посміятися? Іноді сміх — одне із найдієвіших «засобів» від депресій, в які періодично вганяє нас життя. Підпільний Стендап на Пляжі — це приємне і корисне проведення часу, приправлене відмінним гумором, чудовою компанією коміків і однодумців і приголомшливими пейзажами з Південного Берега Києва!

Коміки Підпільного Стендапу унікальні у своїй непередбачуваності: крім того, що вони при всій своїй успішності залишаються вкрай загадковими персонажами, так вони і на всі свої майбутні виступи напускають туман. Кожен з них може бути впізнаний вами: так бачив же в театрі / пам'ятаю його з клубу / ой, це ж той, з телевізора! А ще, якщо раптом захочеться прямо з місця щось сказати, ваша фраза цілком може стати початком іскрометнго жарту — будьте до цього готові!

Хто на сторожі вашого настрою?

На Південному Березі Києва ви зустрінетеся зі Святом Загайкевичем, Антоном Тимошенко, Андрієм Матьорим, Олександром Жипецьким, Єгором Шатайло, Максимом Коновалом! Всіх втомлених від тривіальних жартів, всіх, хто хоче сповна насолодитися останніми теплими днями, запрошуємо на виступ Стендаперів!

 

Підпільний Стендап на Пляжі відбудеться 22 серпня 2018 року о 20:00 на Південному Березі Києва (Труханів Острів), а купити квиток ви можете прямо зараз! Тільки найактуальніші жарти, тільки самі іскрометні імпровізації і тільки один побічний ефект: беззастережна любов до Підпільного Стендапу.

Замовити і купити квитки на "Підпільний Стендап на Пляжі" в місті Київ, (ПБК) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 22 серпня 2018 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону