Найближчі спектаклі Ада Роговцева — квитки на вистави Ади Роговцеваой в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Схоже на щастя,
натисніть на кнопку:

Подробиці Схоже на щастя

Згорнути >

Про щастя, як і про кохання, написано, сказано, проспівано чимало. Це відчуття ледь вловиме, але навіть в малих дозах робить життя яскравішим і більш насиченим. Універсального рецепту немає, адже хтось стає щасливим, коли допомагає компанії ставати лідером ринку, а хтось, коли вдома пахне смачною випічкою і чистотою. У будь-якому випадку, кожному з нас так важливо відчувати себе корисним! Вистава «Схоже на щастя» про двох жінок, які абсолютно випадково зустрілися, але стали одна одній необхідними! Неймовірна Ада Роговцева і Світлана Орліченко в іронічній комедії, а всі квитки на виставу «Схоже на щастя» ви можете подивитися на сайті!

Філософські роздуми чи практичні рекомендації?

В якому б віці не знаходилася людина, вона в більшості випадків відчуває себе нещасною на самоті. Так, героїні вистави, такі різні і такі схожі у своїх проблемах, зустрічаються в потрібний час і в потрібному місці. Одну з них звуть Клод, і крім як «навіженою старенькою», її не назвати ніяк. Її життя було яскравим і насиченим, але діти вирішили, що закінчувати його  їхня мати повинна в стінах будинку для літніх. Вона, зрозуміло, з ними не згодна і з цих самих стін йде.

Друга героїня переживає кризу середнього віку і ... глузування рідної дочки і чоловіка. Як і Клод, вона збігає.

Зустрінуться вони на узбіччі, коли будуть ловити машину, і з цієї хвилини їх у долі кожної буде крутий поворот!

Краще пізно ніж ніколи

Як часто можна почути фразу, мовляв, жити-то вже пізно! На цей рахунок Клод покаже глядачеві зворотну сторону медалі: вона підштовхне нову знайому, Марго, на пригоди, які закінчаться (або тільки почнуться?) в поліцейській дільниці. До цього моменту їм належить пізнати одна одну краще, а після — знову зустрітися з родичами. То що ж, втеча була даремною?

Вистава «Схоже на щастя» відбудеться в Києві 9 жовтня 2018 року о 19:00 в Центральному Будинку Офіцерів, а купити квиток ви можете прямо зараз!

Приходьте і переконайтеся в тому, що світ працює як налагоджений механізм, і що кожна зустріч, особливо в похмурі часи, не випадкова.

 

 

Замовити і купити квитки на "Схоже на щастя" в місті Київ, (Центральний Будинок офіцерів Збройних Сил України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 9 жовтня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону