Найближчі концерти David Garrett (Девід Гарретт)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про David Garrett (Девід Гарретт),
натисніть на кнопку:

Подробиці David Garrett (Девід Гарретт)

Згорнути >

Кожна людина проявляє себе в цьому світі по-своєму: хтось малює чудові картини, які з роками стають тільки більш цінними, хтось ставить танці і організовує ансамблі, які заявляють привселюдно про свої країни, а хтось передає світовідчуття через музику. Наприклад, DAVID GARRETT (Девід Гаррет), який відомий своєю надзвичайною грою на скрипці. Між іншим, його навіть називають сучасним Паганіні — так високо оцінює слухач і критик рівень його володіння інструментом. Концерт DAVID GARRETT (Девід Гаррет) в Києві — це один з тих випадків, коли особиста присутність стає обов'язковим пунктом в плані на рік!

Гаррет і його скрипка

Якщо вчасно розгледіти у дитини талант, можна зробити його в рази щасливішим. Крім того, що він з віком не буде перейматися питаннями пошуку себе, йому ще й в рази менше часу знадобиться для того, щоб освоїти професію свого життя. Що стосується DAVID GARRETT (Девід Гаррет), то він узяв в руки скрипку, коли йому було всього 4 роки! І, до речі, ця скрипка призначалася зовсім не йому, а його старшому братові. Але, як то кажуть, від долі не втечеш, і через досить невеликий проміжок часу, маленький Девід вже освоював музичне мистецтво. Коли хлопчикові виповнилося 7, він був учнем Захара Брона, а в 9 — став учасником фестивалю Kissinger Sommer. Ще через 3 роки, почалася співтворчість з Ідою Гендель, відомою скрипалькою з Британії. Коли DAVID GARRETT (Девід Гаррет) виповнилося 17, він став студентом Королівського коледжу музики, де провчився ... один семестр. Потім, як зізнається музикант, він пішов через неуспішність. І те, що пропуски були у зв’язку з додатковою практикою, ситуацію не врятувало. Хто тоді міг припустити, що всі квитки на концерт DAVID GARRETT (Девід Гаррет) будуть так затребувані?

Що DAVID GARRETT (Девід Гаррет) привезе до Києва?

Музикант стверджує, що майбутній тур буде не схожий ні на що, з того, що він робив раніше! Нові трактування добре відомих хітів (наприклад, They Do not Care About Us, Viva la Vida), аранжування класичних творів, композиції, написані самим Девідом — будьте впевнені, всидіти буде складно!

Концерт DAVID GARRETT (Девід Гаррет) в Києві відбудеться 4 жовтня 2018 року о 19:00 у Палаці «Україна», а купити квиток ви можете прямо зараз!

Замовити і купити квитки на "David Garrett (Девід Гарретт)" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 4 жовтня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону