Найближчі матчі Шахтар — квитки на футбольні матчі Шахтаря в Україні та розклад матчів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Арсенал-Киев,
натисніть на кнопку:

Подробиці Арсенал-Киев

Згорнути >

Календар на старті сезону склався для гірників вкрай вдало. Після матчу за Суперкубок, яким традиційно відкривається турнір Прем'єр Ліги, у «Шахтаря» перша зустріч відбудеться з «Десною», а потім з ще одним новачком Прем'єр Ліги — київським «Арсеналом». Можна припустити, що і команда з Чернігова, і кияни, поступаються чемпіону в класі. Адже обидві команди прийшли з першої ліги. Однак гірники не розслабляються — мотивація новачків зашкалює, тому очікуються справжні битви. Матч «Шахтар» — «Арсенал» відбудеться 29 липня 2018 року в 19:30 на харківському стадіоні ОСК «Металіст», який поки залишається домашньою ареною чемпіона. Всі квитки на матчі «Шахтаря» ви знайдете у нас.

Темна конячка — будуть сюрпризи

Про «Шахтар» любителям футболу відомо все — останні новини від гірників ми викладемо нижче. А ось кияни — справжня «темна конячка» турніру, тому сюрпризи не виключені. «Арсенал» переживає підйом: після впевненої перемоги в першому дивізіоні вся команда, від президента клубу до штатного вахтера, зловила кураж. А як відомо, обігравати таких суперників важко навіть грандам. Навпаки, чим сильніше опонент, тим вище емоційний підйом. Тому можна не сумніватися, що кияни дадуть донеччанам бій. Все любителям безкомпромісного футболу рекомендуємо купити квиток на матч «Шахтар» — «Арсенал» в Харкові. Ймовірно, це буде не тільки найгостріший поєдинок турніру, але і всього першого кола.

Бразильський гамбіт «Шахтаря»

Епоха бразильців в «Шахтарі» відроджується: в міжсезоння гірники посилилися «бразильським каре». Фонсека, головний тренер донеччан, знаходиться в піднесеному настрої: австрійські збори «Шахтаря» пройшли вкрай успішно. І навіть фестиваль електронної танцювальної музики на австрійському курорті, де тренувалися гірники аж до початку сезону, не завадив футболістам підійти до стартових матчів в хорошій формі. Наставник навіть знизив навантаження під завісу зборів, щоб не форсувати етапи підготовки.

Контрольні матчі пройшли в хорошому темпі. Стан «Шахтаря» безпосередньо перед матчем з «Арсеналом» багато в чому буде залежати від результату принципового поєдинку з «Динамо» за Суперкубок, який відбудеться 21 липня в Одесі. Нам же залишається купити квиток на матч «Шахтар» — «Арсенал» і чекати першу сенсацію, ймовірність якої вкрай висока.

Замовити і купити квитки на "Арсенал-Киев" в місті Харьков, (ОСК "Металіст") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 29 липня 2018 19:30

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону