Найближчі концерти Владимир Гришко

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Володимир Гришко «Ти моя мелодія»,
натисніть на кнопку:

Подробиці Володимир Гришко «Ти моя мелодія»

Згорнути >

Кажуть, що здорова конкуренція і суперництво допомагають артисту розвиватися і рости професійно, але в один прекрасний момент він досягає такої висоти майстерності, що ніхто з колег вже не може до нього дотягнутися. Народний артист України Володимир Гришко — як раз з тих, чий високий статус незаперечний, але навіть він схиляється перед талантом великого попередника Мусліма Магомаєва Концерт «Ти моя мелодія» в Києві — данина поваги азербайджанському виконавцю, який пішов з життя рівно 10 років тому.

 

Серенада для коханої

Концерт «Ти моя мелодія» 9 листопада 2018 року о 19:00 в Національному театрі опери та балету названий на честь найбільш незвичайної пісні з репертуару Магомаєва. Композиція була записана в період «телефонного роману» співака з майбутньою другою дружиною Тамарою Синявською. Оперна діва в ту пору гастролювала по Італії, а Муслім жив у Москві, тому пара могла спілкуватися лише по телефону. Тамара Іллівна була першою, для кого знаменитий баритон виконав композицію, якій судилося стати легендарною. Безумовно, цією піснею герой вечора, український виконавець, не обмежиться. Всі квитки на концерт Володимира Гришка зацікавлять меломанів «старої школи», які пам'ятають не менш значущі шедеври з репертуару Магомаєва: «Синяя вечность», «Королева красоты», «Что так сердце растревожено»…

Кращі пісні Володимира Гришка

Ця концертна програма йде вже не перший рік і не тільки в Україні. Співак тільки в Китаї презентував її більш 40 разів, а континентальне турне охопило не тільки цю азіатську країну! Але ми радимо вам купити квитки на концерт «Ти моя мелодія» саме на осінь 2018 року, тому що урочиста подія буде приурочена до 10-річчя з дня смерті Мусліма Магомаєва. Концерт безумовно вийде ще більш зворушливим, ще більш насиченим спогадами. Пісні будуть виконуватися під акомпанемент симфонічного оркестру.

Володимиру Гришку цілком по силам виконати як естрадний, так і оперний репертуар Магомаєва. Український артист є останнім учнем Лучано Паваротті, він виступав у спільних музичних проектах з Монсеррат Кабальє, Демісом Руссосом, Алессандро Сафіною та Андреа Бочеллі. А 44 виступи з головними партіями в нью-йоркській «Метрополітен Опера» дозволило Володимиру Даниловичу зайняти місце серед Гіннесовських рекордсменів!

Замовити і купити квитки на "Володимир Гришко «Ти моя мелодія»" в місті Київ, (Національний академічний театр опери та балету України ім. Т. Г. Шевченка) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 9 листопада 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону