Найближчі концерти Gregorian (Грегоріан)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Gregorian (Грегоріан),
натисніть на кнопку:

Подробиці Gregorian (Грегоріан)

Згорнути >

Голос — музичний інструмент, який у людини завжди з собою. Щоправда, не кожен уміє використовувати природний дар так, як це роблять вокалісти з легендарного гурту Gregorian (Грегоріан). Наймістичніший німецький хор, який брав участь в озвучуванні голлівудських шедеврів «Титанік» і «Володар Перстнів», відвідає Україну в рамках світового турне Holy Chants Tour 2018. Разом з імпозантними чоловіками в сутанах на концерті Gregorian (Грегоріан) в Києві виступить чарівна солістка, рідна сестра оперної діви Сари Брайтман!

Gregorian (Грегоріан) — перший і унікальний

Зараз такі проекти вже не рідкість, а ось на початку 1990-х подібних йому не було. Ідея створити харизматичний чоловічий хор прийшла в голову продюсеру, що просував великого оперного тенора Андреа Бочеллі, колоритну ізраїльську співачку Офру Хазу і найвідоміший з жанрі нью-ейдж гурт Enigma. Навіть у найкрутіших продюсерів бувають відпустки: ось так у 1991 році Френк Петерсон потрапив на екскурсію в іспанський Королівський монастир і... був зачарований григоріанськими розспівами. Музичний стиль, що не змінювався з 600-х років нашої ери, прикрашає служби в католицьких соборах, а до великої сцени досі не дістався?! Цю помилку треба було негайно поправити і подарувати публіці вікову пишноту церковних пісень! Ось чому всі квитки на концерти Gregorian (Грегоріан) розкуповували з аншлагом буквально з першого виступу: ідея Петерсона припала меломанам до душі.

Всі друзі Gregorian (Грегоріан)

До складу хору входять дев'ять чоловіків-вокалістів і група акомпаніаторів, що включає гітаристів, клавішників та перкусіоністів. Окрасою концерту Gregorian (Грегоріан) 4 листопада 2018 року о 19:00 в Палаці «Україна» стане Амалія Брайтман, не менш талановита сестра знаменитої Сари Брайтман (яку, до речі, також продюсував Петерсон і навіть тимчасово включав до складу чоловічого хору).

Зараз у репертуарі гурту не тільки канонічні григоріанський хорали, але і кавери відомих поп - і рок-композицій. Якщо встигнете купити квиток на концерт Gregorian (Грегоріан), то обов'язково почуєте їхню оригінальну інтерпретацію хітів Філа Коллінза, індустриальщиків Rammstein, рокерів The Beatles і Led Zeppelin, металістів AC/DC і Metallica.

Замовити і купити квитки на "Gregorian (Грегоріан)" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 4 грудня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону