Найближчі концерти Время і Стекло

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Время и Стекло,
натисніть на кнопку:

Подробиці Время и Стекло

Згорнути >

«Робіть руками хлоп-хлоп-хлоп! Ми потрапили в топ-топ-топ! »: 16 млн. переглядів за 3 тижні, 50 млн. за 3 місяці, 100 млн. за рік. Всього понад мільярд (!) переглядів у Ютубі. Таких рекордів на пострадянському просторі не ставив ніхто. Здається, карабас-барабас Потап перетворюється в самого крутого музичного продюсера. Не дивно, що «всі хочуть Потапа» у відомому ТВ-шоу :). Позитив (Олексій Завгородній) і ДоДо (Надя Дорофєєва) — вони класні. Концерт гурту «Время и Стекло» відбудеться 25 вересня о 19:00 в ТРЦ «Термінал», Бровари.

Ти мене не троль!

У чому фішка дуету. По-перше, вони дійсно класні — круто співають і рухаються, стильні і модні. По-друге, у «Время и Стекло» з'явився новий саунд, який тут же підхопили інші електронщики і навіть репери — від Елжея до Матранга. Мова про знову модний нині дип-хаус, «облагороджений» мелодією. :) По суті — все це входить електроденс (EDM). По-третє, у нас більше немає дуетів «хлопчик + дівчинка», і щоб вони були такі ж класні як «ВіС». Потап і Настя подорослішали і перестали грати разом :(

Зате їхню нішу спішно зайняли Олексій з Надею, яких люблять мільйони молодих людей на пострадянському просторі. Якщо ви стильний і на позитиві, то радимо якнайшвидше купити квиток на концерт «Время и Стекло» — в Києві та околицях ребя виступають рідко, і звичайно шанувальники не упустять шанс побачити зірок наживо. Коротше, солдаут очікується задовго до початку концерту, тому є ризик пролетіти мимо. Якщо не пощастить, то всі квитки на концерти «Время и Стекло» можна подивитися у нас.

Що новенького?

Позитив продовжує складати класні пісні — в 2018-му кожен реліз «ВіС» стає суперхітом. Надя помічена в колаборації з Скріптонітом, що вже досягнення. «Не забирай мене з паті» набирає обертів. «Скри» не дуже-то шанує дівчат, але до Дорофеєвої ставиться добре. Крім того, ДоДо веде відеоблог і кількість передплатників наближається до мільйона, тренує в «Лізі Сміху» і в шоу «Голос діти». «ВіС» проїдуться по Україні і 25-го вересня будуть чекати своїх фанів в Терміналі в Броварах. Нам же залишається купити квиток на концерт «Время и Стекло» і дочекатися заповітної дати.

Замовити і купити квитки на "Время и Стекло" в місті Бровары, (Льодова арена ТРЦ «Термінал») Ви можете на tickethunt. Подія пройде 25 вересня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону