Найближчі концерти ONUKA (Онука)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про ONUKA / MOZAЇKA,
натисніть на кнопку:

Подробиці ONUKA / MOZAЇKA

Згорнути >

Кожна людина — унікальна, кожна людина приносить у ваше життя окремий Всесвіт. А творчі люди приносять окремі галактики одразу сотням і тисячам шанувальників. Кожна робота артиста стає для аудиторії певним ключиком, яким він може відкрити ще одні дверцята на шляху до кращого розуміння душі кумира. Альбом ONUKA (ОНУКА) / MOZAЇKA (МОЗАЇКА) перетворився на окремий проект, а що в нього входить — дивіться на концерті! Цей коллектів вміє дивувати, а тому навіть намагатися вгадати, які фішки будуть на концерті, не дуже то й потрібно!

ONUKA і деякі цікаві факти

 Колектив виконує дивовижну музику: тут задіяні українські народні інструменти, в числі яких бандури, сопілки, трембіти. Після — саунд-продюсер ONUKA (ОНУКА), Євген Філатов, перетворює їх в електронний варіант. До речі кажучи, він по-сумісництву «працює» ще й чоловіком вокалістки, Нати Жижченко. Сьогодні ONUKA (ОНУКА) — популярний колектив у багатьох країнах, проте Український слухач дуже любить артистку. Завдяки своєрідному стилю, музика гурту займає міцні позиції у своїй ніші і в серцях шанувальників. Всі концерти колективу проходять з аншлагами, а всі квитки на концерт ONUKA / MOZAЇKА (ОНУКА. МОЗАЇКА) ви можете подивитися на сайті.

 

Як зібрати MOZAЇKУ (мозаїку)

 

На своєму виступі Ната дасть майстер-клас, а кожна композиція стане маленьким елементом в одному величезному візерунку. Ви почуєте фірмове звучання гурту, але отримаєте масу нових вражень, познайомитесь з новими композиціями, які становлять окремі і логічно завершені послання. Кожен глядач зможе краще зрозуміти, як відчуває світ артистка, і, можливо, почерпнути для себе корисні погляди. Наталя Жижченко поділиться з аудиторією своїми найяскравішими враженнями і спогадами, повідає про особисте і про свої взаємини — вона буде відвертою, щирою і справжньою, втім, як завжди і буває, коли артистка виходить на сцену.

Концерт ONUKA / MOZAЇKА (ОНУКА. МОЗАЇКА) відбудеться у Києві 7 грудня о 19:00 в Stereoplaza (Стереоплаза), а купити квиток ви можете прямо зараз!

Замовити і купити квитки на "ONUKA / MOZAЇKA" в місті Київ, (Stereoplaza (Стереоплаза)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 7 грудня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону