Найближчі концерти Jah Khalib (Джа Халіб)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Jah Khalib (Джах Халиб) ,
натисніть на кнопку:

Подробиці Jah Khalib (Джах Халиб)

Згорнути >

Навіть якщо ви думаєте, що не чули жодної пісні Jah Khalib (Джах Халіб), то сміємо вас переконати: не знати жодної його пісні просто неможливо! Вони звучать з усіх усюд: і точно, почуй ви перші пару рядків — будете підспівувати. У хіп-хоп виконавця на ім'я Jah Khalib (Джах Халіб) є пара своїх фішок, які допомогли йому за не такий вже довгий період стати одним з фаворитів публіки! До речі, в березні вийшов ще один альбом, головним треком якого стала композиція «Мадіна» — лірична і неймовірно красива. Чули?

Наркотики і секс

 

Ну ця робота аж надто полюбилася молоді! Пам'ятаєте, ми говорили про фішки Бахтіяра Магомедова (так звуть Jah Khalib (Джах Халіб) по паспорту)? Так ось, це — номер один. Він говорить зі слухачем його ж мовою: близькому і такому зрозумілому. Він повільно, але впевнено втягне вас у свій музичний світ, і вам там сподобається! А пам'ятаєте «Джазовый Грув», «Все, что мы любим»? Що на рахунок «Если че, я Баха»? Сам артист вважає, що завдяки своїй креативності та щирості він зумів запам'ятатися слухачеві. А от завдяки вмінню експериментувати, йому весь час вдається цього самого слухача дивувати. Знову ж: візьміть «Наркотики и секс» і «Мадина»: здається, що вони на зовсім різних полюсах, однак Jah Khalib (Джах Халіб) прекрасно справляється з цими полюсами! Щоб дізнатися, які пісні цього разу привезе артист, не пропустіть можливість подивитися всі квитки на концерт Jah Khalib (Джах Халіб)!

Jah Khalib (Джах Халіб) і його «E.G.O.»

Так називається п'ятий альбом музиканта, на сьогоднішній  — крайній. У ньому аж 13 пісень! Експерименти тривають, і потрібно сказати, що всі вони більш ніж успішні. Харизматичний, енергійний, щирий і ... непередбачуваний артист подарує вам кілька приголомшливих годин, протягом яких ви зможете познайомитися з ним ще трохи краще: кожна композиція — це ж відображення життєвих ситуацій, в яких побував сам Бахтіяр!

Концерт Jah Khalib (Джах Халіб) в Києві відбудеться 15 листопада 2018 року в 19:00 у Палаці Спорту, а купити квиток ви можете вже зараз!

Буде все, що ви любите:)

 

Замовити і купити квитки на "Jah Khalib (Джах Халиб) " в місті Київ, (Палац Спорту) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 15 листопада 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону