Найближчі спектаклі Михайло Єфремов

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Михайло Єфремов «ПАН ХОРОШИЙ» «ГАВНОВОПРОС»,
натисніть на кнопку:

Подробиці Михайло Єфремов «ПАН ХОРОШИЙ» «ГАВНОВОПРОС»

Згорнути >

«ПАН ХОРОШИЙ» їде до Києва! І це куди краще, ніж будь-який «Ревізор», бо — весело. Якщо ви відданий шанувальник творчості Михайла Єфремова, то знаєте, що «Пан Хороший» — продовження колись більш ніж популярного «Громадянина Поета». Тільки один пропонував публіці свої варіації популярних класичних віршів з незвичайною долею кпини і оглядкою на образи авторів. Наприклад, у відомий вірш «Не шкодую, не кличу, не плачу» Єсеніна майстерно вплетені проблеми, з якими стикається людина в сучасному світі, ну а про вміння Михайла Єфремова перевтілюватися в абсолютно неймовірні ролі і говорити не варто! «ПАН ХОРОШИЙ» вміло висміює шість найбільш знакових подій тижня на радіостанції «Дощ», а на концерті в Києві в гумористичному вигляді піднесе деякі події, які будуть актуальні для України!

Хіба це смішно?

 

Без новин — нікуди, і якщо новини погані, то і життя починає набувати відповідний забарвлення. Але варто тільки подивитися на те, що відбувається під іншим кутом, як навіть найнеприємніше  новини перетворюються на фарс і комедію! Тріо, яке становить основу проекту, — це люди з чудовим почуттям гумору. Так, Михайло Єфремов — обличчя і голос «ПАНА ХОРОШОГО», Андрій Орлов (Орлуша) — його мозок і генератор ідей, а двигуном проекту «ЮРІЙГАГАРІН» можна сміливо називати Андрія Васильєва. Як зустрічає публіка артистів? Тут краще подивитися на факти: більш ніж 70 концертів в містах Росії, Британії, Сполучених Штатів, України, адже всім цікаво подивитися, як можна обіграти всесвітньо відомі вірші та останні події зі всіх фронтів. Всі квитки на Михайло Єфремов «ПАН ХОРОШИЙ» «ГАВНОВОПРОС» ви можете подивитися тут!

 

Над чим прийшли повеселитися ви?

 

У напрацюваннях проекту є вже мініатюри, які стали свого роду візитками, наприклад, «Путін і мужик», або «ХХ років — ніхрена немає», і вони прекрасно зустрічаються публікою. Але українського глядача чекає сюрприз: артисти покажуть номери, які раніше ніде не гралися!

Концерт Михайло Єфремов «ПАН ХОРОШИЙ» «ГАВНОВОПРОС» відбудеться в Києві 30 жовтня 2018 року в 19:00 в Жовтневому Палаці, а купити квиток ви можете прямо зараз!

 

Замовити і купити квитки на " Михайло Єфремов «ПАН ХОРОШИЙ» «ГАВНОВОПРОС»" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 30 жовтня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону