Найближчі концерти Matrang (Матранг)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Matrang (Матранг),
натисніть на кнопку:

Подробиці Matrang (Матранг)

Згорнути >

Один з найбільш неоднозначних виконавців нашого часу їде до Києва! Він «вистрілив» швидко і голосно, і навіть отримав прізвисько «Цоя-21 століття» за незвичайні голосові дані. Хтось знаходить творчість Matrang (Матранг) майже геніальнлю, хтось його взагалі не розуміє. Але, як і раніше, важливо інше: він викликає емоції. І ми розповімо вам деякі цікаві факти з життя артиста, які допоможуть вам краще його зрозуміти!

 

Matrang (Матранг). Біографія і філософія

Його звуть Алан Хадзагаров, а народився він у Владикавказі. Уже в школі хлопчик брав активну участь в хорі, з яким регулярно гастролював, забираючи призові місця. На початкових курсах інституту, Алан активно займався музикою вдома — батько презентував юнакові якісну апаратуру, з якої і з'явилися пісні «Для меня ты» і «От Луны до Марса». Стартовим майданчиком стали соціальні мережі, де щойно з'явився трек «Медуза» з'явилася безліч каверів. Ну а потім «Медуза» допливла до Басти, після чого артист підписав контракт з російським звукозаписним музичним лейблом під назвою Gazgolder (Газгольдер). Артист не вірить в те, що людина народжується «порожньою», він переконаний, що талант є у кожного, і головне — вміти ним розпорядитися. Пам'ятаєте, він пісні співає про двох квитках на паром? У нас немає на паром, але зате є всі квитки на концерт Matrang (Матранг) в Києві!

Пропозиція, від якої неможливо відмовитися

 

Як вже було сказано, артист працює з Gazgolder (Газгольдер), але після появи «Медузи», одразу десяток лейблів запропонував йому співпрацю. Тексти співакапрості, і якщо їх просто читати, можна залишитися в непорозомінні. Але якщо їх слухати з музикою, і постаратися відчути, ефект буде зовсім інший. Ну і ще один важливий нюанс: Matrang (Матранг) визнається, що бачить світ образами. І ці образи, цілком ймовірно, перекочовують в його композиції.

 

Концерт Matrang (Матранг) відбудеться в Києві 23 червня 2018 року в Stereo Plaza (Стереоплаза) о 20:00, а купити квиток ви можете прямо зараз! І ще, будьте готові дивуватися!

Замовити і купити квитки на "Matrang (Матранг)" в місті Київ, (Stereoplaza (Стереоплаза)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 23 червня 2018 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону