Найближчі концерти Lords of the Sound (Лордс оф зе Саунд)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Lords of the Sound «Oscar Music Awards» (Оскар М'юзік Евордс),
натисніть на кнопку:

Подробиці Lords of the Sound «Oscar Music Awards» (Оскар М'юзік Евордс)

Згорнути >

Чи часто у вас було таке, що ви закохувалися в якусь пісню з фільму, а потім не могли її ніде знайти? Або знаходили, але не отримували вже того самого естетичного задоволення при її прослуховуванні, адже знайшли не її саму, а якийсь ремікс? Для тих, кому часто трапляється ця проблема, у нас є дещо справді грандіозне! Виступ славетних Lords of the Sound (Лордс оф зе Саунд), які цього разу зіграють для вас саундтреки з найкращих фільмів. Як вони визначили, які фільми найкращі? За наявністю «Оскара»! Насолодитися красивою музикою та яскравим виступом зможуть ті, хто встигнуть купити квиток на концерт Lords of the Sound «Oscar Music Awards» (Лордс оф зе Саунд «Оскар Мьюзік Евордс»).

Краще, ніж в кінотеатрі!

Мабуть, не знайдеться такої людини, яка не впізнала хоча б один фільм з тих, чиї саундтреки зіграють Lords of the Sound (Лордс оф зе Саунд). Як мінімум тому, що кадри з самих фільмів демонструватимуться на великому екрані, щоб глядачі могли повністю зануритися в світ улюбленого фільму, відчути себе хіба що не головним героєм і пережити всі його почуття та емоції. Так само свій щедрий внесок в оригінальність виступу роблять і самі диригенти: Віталій Фізер та Віталій Саражинський. Іноді на сцену виходить сам Дарт Вейдер або капітан Джек Горобець, а глядачам залишається тільки здогадуватись, хто з Віталієв ховається під маскою і шаром гриму. Для цього у вас буде прекрасна можливість на концерті Lords of the Sound «Oscar Music Awards» (Оскар М'юзік Евордс) в Києві 28 вересня 2018 о 19:00 в Національному палаці мистецтв «Україна».

Кращі з найкращих

Тепер варто сказати пару слів про саму «начинку» виступу. Відомо ж, що крім диригентів важливою складовою гарної концертної програми є також солісти і продюсер. Чудові голоси Маргарити Мелешко і Ярослава Радіоненко точно припадуть вам до душі, адже Андрій Новаторов дійсно добре постарався, щоб підібрати тільки найкращі композиції. До речі, про композиції. У національному палаці мистецтв «Україна» прозвучать саундтреки з фантастичного у всіх сенсах бойовика «Тихоокеанський рубіж», таємничі мелодії з «Гаррі Поттера», антиутопічного, але все одно захоплюючого «Скаженого Макса». Справжні шанувальники сплакнуть від ностальгії, почувши головну тему з «Зоряних війн», а знайомі мелодії з «Матриці» і «5-го елемента» точно надихнуть їх переглянути при поверненні додому ці фільми. А ось прекрасна половина залу скоріш за все буде зніяковіло витирати очі, коли заграють композиції з романтичного «Титаніка» і зворушливого, хоч і наукового, «Інтерстеллара». Своїх фанатів безсумнівно знайде і музика з «Кримінального чтива» і «Хрещеного батька», що назавжди залишився в серцях кінолюбів. А це навіть не весь перелік! Справжнім фанатам фільмів і хорошої музики варто було б купити всі квитки на концерти Lords of the Sound (Лордс оф зе Саунд), адже любов до мистецтва вимірюється аж ніяк не в грошах.

Замовити і купити квитки на "Lords of the Sound «Oscar Music Awards» (Оскар М'юзік Евордс)" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 28 вересня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону