Найближчі спектаклі Stand Up Клуб — квитки на Стенд Ап Клуб в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Stand Up Клуб (Стенд Ап) "На біс",
натисніть на кнопку:

Подробиці Stand Up Клуб (Стенд Ап) "На біс"

Згорнути >

«На Біс» — кричать захоплені глядачі після вистав, які справляють на них найсильніше враження, і з нетерпінням чекають наступну, аби заново пережити емоції. У випадку зі Stand Up Клубом (Стенд Ап) цей номер не проходить, оскільки навіть виступ «На Біс» ніколи не буває таким, як очікувалося. Цей жанр передбачає частку імпровізації, що робить його живим і «рухомим», а значить, публіка отримає подвійну дозу гормону щастя!

Життя, як комедія і свято

Виступи Stand Up (Стенд Ап) коміків як правило збирають аншлаги: всі люблять повеселитися, послухати потішні історії з чужого життя і, можливо, екстраполювати їх на свою. Оптимізм, ігнорування невдач, налаштування на краще і зовсім неординарний підхід до повсякденності  — ось якості, якими володіють резиденти Stand Up Клубу (Стенд Ап) в Києві! Чого чекати від виступу? Звичайно, багато веселощів, незвичайних і іноді «гострих» жартів, атмосферу довіри і релаксу і бажання поміняти світогляд, щоб навчиться жити граючи. Всі квитки на Stand Up Клуб (Стенд Ап) —  ваша можливість зробити своє життя яскравішим хоча б на один вечір!

Коміки як вони є

Завсідники гумористичних вступів розкажуть про коміків, напевно, не гірше, ніж ми, але якщо ви з новачків, інформація буде вам корисна! На виступі ви побачите Андрія Колмачевського, чемпіона Першого Чемпіонату «Ліги Сміху», який крім того успішно взяв участь в «Розсміши Коміка», в Камеді Баттлі та інших веселих програмах. Для вас також виступить Максим Коновавал з Білорусії, який крім жартів вміє ще й перемагати в розважальних шоу на Новому Каналі! Йдемо далі. Ви почуєте приголомшливі жарти Бекіра Мамедіева, який крім перемоги на «Розсміши» може похвалитися авторством Студії «Квартал 95»! Гумор Миколи Зирянова оцінили на відмінно в Дніпрі, а ось Павло Євчук — перший стендапер, який виступає українською мовою! Крім того, він пише сценарії до телевізійних проектів. Чи готові зануритися в море жартів? Тоді поспішіть купити квиток на виступ Stand Up Клуб (Стенд Ап) «На біс», який відбудеться в Києві о 19:00 в концерт холі Freedom (Фрідом)!

Замовити і купити квитки на "Stand Up Клуб (Стенд Ап) "На біс"" в місті Київ, (Культурний центр FREEDOM HALL (Фрідом Холл)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 23 травня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону