Найближчі концерти Дискотека 80-х і 90-х — квитки на дискотеку 80-х і 90-х в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Дискотека 80-х (СС Сatch, Bad Boys Blue, Joy, Lian Ross)

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Дискотека 80-х (СС Сatch, Bad Boys Blue, Joy, Lian Ross),
натисніть на кнопку:

Подробиці Дискотека 80-х (СС Сatch, Bad Boys Blue, Joy, Lian Ross)

Згорнути >

Є пісні — відображення епохи: на будь-яку з них в кожному куточку земної кулі знайдеться з сотню приємних спогадів. Це пісні, під які хтось ріс, пісні, під які говорилися заповітні «так», пісні, без яких музичний світ вже просто неможливо уявити. У число виконавців таких «універсальних» композицій входять: королева Диско CCCatch (Сі Сі КЕЧ), майстри евроденс Bad Boys Blue (Бед Бойс Блу), австрийці Joy (Джой) і багато інших поп-легенд, які виступлять на ДИСКОТЕЦІ-80 в Києві!

Згадати все за три години — елементарно!

Важко уявити більш масштабні заходи, ніж «епохальні» диско. Одне покоління збирається, щоб «відірватися» під Cherry Lady, інше — під Руки Вверх. Цього року в Києві пройде фестиваль, який буде однаково актуальним як для старшого покоління (адже це хіти їх молодості), так і для юного, щоб повернутися в дитинство. Скільки приємних моментів, що пов'язані з, наприклад, C.C.Catch (Сі Сі кетч), або Joy (Джой), або Bad Boys Blue (Бед Бойс Блу) і Lian Ross (Лаян Росс). А найголовніше, що всі ці виконавці виступатимуть для вас на концерті ДИСКОТЕКА-80 в Києві! Всі квитки на ДИСКОТЕКА-80 — це набагато крутіше, ніж просто ностальгія або спогади про минуле — це можливість заново пережити все, що було дорого!

Де коли і як?

27 жовтня 2018 року в Палаці Спорту о 19:00 на вас чекає зустріч з кумирами! Вони виконають золоті композиції: I Can Lose My Heart Tonight, Heaven And Hell, Cause, You're A Woman, Pretty Young Girl, Come Back And Stay, Touch by touch, Valerie, Say You'll Never та інші, які створять враження , ніби 80-ті нікуди і не йшли! А приголомшливі спецефекти доповнять картину. Все, що ви хотіли почути, у виконанні тих, хто став легендою за життя вже зовсім скоро! Танцюйте, співайте, отримаєте максимум емоцій. Решта подробиць заходу поки що тримаються в найсуворішому секреті, але ближче до дати Х, напевно, ми дізнаємося ще парочку «смачних» нюансів! Купити квиток на концерт ДИСКОТЕКА-80 в Києві можна прямо зараз — не пропустіть свій шанс повернутися в минуле!

 

Замовити і купити квитки на "Дискотека 80-х (СС Сatch, Bad Boys Blue, Joy, Lian Ross)" в місті Київ, (Палац Спорту) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 27 жовтня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону