Найближчі спектаклі Сватанье на Гончаровке

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Сватання на Гончарівці,
натисніть на кнопку:

Подробиці Сватання на Гончарівці

Згорнути >

Кипіли ж пристрасті в харківських слобідках 200 років тому! «Санта-Барбара» — відпочиває. Тим часом, проблеми ті ж самі, що і сьогодні в будь-якому сучасному місті України. Наче й не було індустріалізації та революцій, Маска і Цукерберга. Що з того, що Стецько тепер не візок запрягає, а БМВ заправляє? Соціальна нерівність, любов і сім'я, стосунки батьків і дітей, побутове пияцтво — залишаються головними темами, що визначають стан суспільства тоді й зараз. Тому театр ім. Саксаганського чинить мудро, коли залишає в репертуарі класичні п'єси. Переконайтеся самі — вистава «Сватання на Гончарівці» відбудеться 21 червня 2018 року о 19:00 в Центральному будинку офіцерів ЗСУ.

 

Десь під Харковом

Улянка — «гарна дівчина» з не зовсім благополучної сім'ї. Її батько на старості років пристрастився до алкоголю, хоча раніше був хорошим господарем. Може криза середнього віку, може ще якась напасть, хто знає. Однак алкоголік в хаті — горе в сім'ї. Єдина відрада дівчинки — тямущий хлопчина Олексій, якого вона любить всім серцем.

Однак хлопець — кріпак. Відзначимо, що в ті часи втеча зі слободи каралася смертною карою, тому майбутнє у хлопця виглядало не надто привабливим. Але це не заважало йому зберігати оптимізм, тим більше він також любив Улянку. Але мати дівчини бачила її долю іншою, і коли трапився багатий наречений Стецько, то тут же погодилася видати дочку за нього. Дізнавшись про це, Олексій починає діяти. Вийшло дотепно і зухвало! Хочете знати, як йому вдалося розрулити ситуацію, доведеться купити квиток на виставу «Сватання на Гончарівці» — в Києві п'єсу показує тільки театр ім. Саксаганського.

Про комедію та автора

Автор п'єси — Григорій Квітка-Основ'яненко, якого називають предтечею Гоголя. Можливо і став би письменник-драматург не менше знаменитим на всю імперію, якби вирушив до столиці. Але Квітка прожив все життя в слободі Основа, де й народився. Сьогодні це центральний район Харкова, втім, як і Гончарівка, де розвиваються події п'єси.

Залишившись на батьківщині, Квітка-Основ'яненко став великим знавцем слобідського життя, тому п'єсу можна вважати документальною. Вперше постановку показали в 1836 році в Харкові. Відтоді вона не сходить з афіш академічних театрів країни — завидна доля. Якщо хочете зануритися в життя українського села початку 18-19 століть, рекомендуємо купити квиток на виставу «Сватання на Гончарівці». Більш точного документа тієї епохи, ніж ця комедія, годі й шукати.

Замовити і купити квитки на "Сватання на Гончарівці" в місті Київ, (Центральний Будинок офіцерів Збройних Сил України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 21 червня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону