Найближчі концерти Damien Escobar (Деміен Ескобар)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Damien Escobar (Деміен Ескобар),
натисніть на кнопку:

Подробиці Damien Escobar (Деміен Ескобар)

Згорнути >

Чи вірите ви в те, що все відбувається так, як потрібно? Ми віримо. А ще в це напевно вірить DAMIEN ESCOBAR (Деміен Ескобар). він колись був і вуличним музикантом, як би дивно і парадоксально не звучало це сьогодні. Його «концерти» можна було слухати годинами абсолютно безкоштовно, насолоджуватися його творчістю, розділити з ним настрій і навіть поговорити по душам. Втім, швидше за все, сьогодні це теж реально, але вже трішечки складніше, через кількість бажаючих. Проте, він всіма своїми думками ділиться з публікою через музику, яка знайшла шалену популярність у всьому світі!

 

Шляхи, якими йшов DAMIEN ESCOBAR (Деміен Ескобар)

Вперше скрипка опинилася в руках музиканта, коли йому було всього 8 років, а вже через два роки він поповнив ряди учнів Juilliard School. Для того, щоб вам було легше зрозуміти «масштаби» навчального закладу: зі стін цієї школи випускалися Майлс Девіс, Робін Вільямс та інші носії гучних прізвищ і володарі приголомшливих талантів. Перші виступи, як уже було сказано, відбувалися не на елітних концертних майданчиках, а на нью-йоркських вуличках. А потім музикант вирішив спробувати сили прямо на Американському Шоу Талантів. І, погодьтеся, справжній талант не може залишитися непоміченим! Третє місце було взято! Сьогодні всі квитки на концерт DAMIEN ESCOBAR (Деміен Ескобар) розлітаються вмить, але ви ще можете схопити парочку на сайті!

Друг відомих і знаменитих

Незаперечним успіхом артиста став його виступ на інавгурації Обами, де він виступав разом з Шакірою, Бон Джові, Бейонсе. Йому тоді було всього 23 роки! А вже через 5 років Ескобар випустив свій перший сольник. Потрібно відзначити, що другий альбом всього за добу потрапив в число топів і довго утримував позиції. Молодець? Безсумнівно!

І повернемося до питання, яке було на самому початку: чи вірите ви то, що все відбувається так, як потрібно? Якщо так, значить вам точно необхідно потрапити на концерт Демієна (адже не дарма ж ви потрапили на сторінку з описом його концерту ?;))

Концерт DAMIEN ESCOBAR (Деміен Ескобар) відбудеться в Києві 26 жовтня 2018 року в Палаці «Україна» о 19:00, а купити квиток ви можете прямо зараз!

 

 

Замовити і купити квитки на "Damien Escobar (Деміен Ескобар)" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 26 жовтня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону