Найближчі концерти J. Bernardt (Джей Бернард)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про J. Bernardt (Джей Бернард),
натисніть на кнопку:

Подробиці J. Bernardt (Джей Бернард)

Згорнути >

Колись Бельгія прославилася завдяки вигаданому приватному детективу з фріковими вусами, зараз слава про цю країну гримить завдяки реальному хлопцеві з пишною бородою. Джинте (або Йінте, ми не дуже добре говоримо бельгійською ;)) Депре у минулому році здійснив пробний візит в українську столицю разом з проектом J. Bernardt (Джей Бернард), не особливо розраховуючи на успіх. Але ось минуло буквально пару місяців, і він вже знову поставив Київ у свій гастрольний план. Здається, це взаємна любов? Звичайно, в соцмережах кумир і шанувальники можуть скільки завгодно виливати емоції, але краще купити квиток на концерт J. Bernardt (Джей Бернард) і розібратися, чи дійсно тут всі такі щирі?

J. Bernardt (Джей Бернард) у вільному плаванні

Ось що значить вільні європейські звичаї! Дружна сім'я під назвою Balthazar, найяскравіша зірка Бельгії в жанрах поп та інді-рок, настільки довіряє своїм членам, що дозволяє йти в тривалі творчі відрядження. Відразу двом молодикам захотілося свіжих вражень «на стороні» — без проблем! Вокаліст і фронтмен Маартин Деволдер нашвидку зібрав колектив Warhaus і почав втілювати нові ідеї. А слідом за ним і Йінте Депре захотілося новизни: для цього він зібрав під крилом свій гурт J. Bernardt. Що характерно, обидва нових проекти, здійснюючи роздільні турне по Європі, не змовляючись захотіли відвідати столицю України. Мабуть, Маартен і Йінте не забули кинути на прощання монетку в фонтан, щоб повернутися! Концерт J. Bernardt (Джей Бернард) в Києві повториться сім місяців потому 17 червня 2018 року о 20:00 в Secret Place (Сікрет Плейс). Цілком можливо, що музикантам захочеться виступити в гостинній Україні ще, так що обіцяємо відразу випускати в продаж всі квитки на концерти J. Bernardt.

Не тільки борода

Згадайте фотки Йінте п'ятирічної давності: на них гладко поголений красень модельної зовнішності. А зараз це брутальний дядько з пишною бородою! Зміна образу не довершила справу, разом зі зміною зовнішності музикант перескочив з амплуа гітариста за мікрофонну стійку соліста. Звучання його композицій теж змінилося — інакше навіщо б треба було «зраджувати» рідному Balthazarу? Тепер хлопець зосередився на створенні електронних танцювальних мелодій, залишивши з усього колишнього інструментарію лише барабанну установку і семплер.

Замовити і купити квитки на "J. Bernardt (Джей Бернард)" в місті Київ, (Зелений театр) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 17 червня 2018 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону