Найближчі концерти Киев Модерн-Балет

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Жінки в ре мінорі і Довгий різдвяний обід,
натисніть на кнопку:

Подробиці Жінки в ре мінорі і Довгий різдвяний обід

Згорнути >

За творчими людьми шикарним оксамитовим шлейфом тягнеться реноме вітряних непостійних натур. Що стосується найбільш епатажного хореографа нашої сучасності Раду Поклітару, то він на диво вірний класиці. Композиторам з багатовіковою популярністю він «зраджував» буквально пару раз — у постановках «Палата №6» і «Underground», на які його надихнула музика сучасних прибалтійський авторів. Така ось подача театральної вечері з двох одноактних страв — вже традиція для керівника «Київ Модерн Балету», зовсім скоро на вас чекає нова зустріч в цьому форматі, присвячена істинним класикам. Радимо купити квиток на балет «Жінки в ре мінорі і Довгий різдвяний обід» тим, хто любить мелодії Вівальді та Баха.

Раду Поклітару просить за стіл!

Відступ від канонів — саме те, за що глядач так цінує ідеї Раду Поклітару. Вивірені до міліметра статичні пози кордебалету з «Лебединого озера» вже трохи приїлися істинним естетам. Всіх любителів балетних делікатесів «Київ Модерн Балет» запрошує за стіл 13 червня 2018 року о 19:00 на «Довгий різдвяний обід» в залі Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва.

Якщо ви звикли до лаконічних декорацій вистав Раду Поклітару, то це не той випадок! Аристократичне сімейство щорічно збирається за різдвяним обідом, а глядач у залі, наче оператор машини часу, фіксує, як одне покоління змінюється іншим. Вся хронологія життя однієї родини, але... чи така вона унікальна? Можливо, таке ж «рутинне божевілля» під музику Антоніо Вівальді відбувається і у вашому родинному гнізді? Їсти подано: пригощайтеся і думайте!

16 жінко-чоловіків

Напевно ви чули про давню театральну традицію: ще за шекспірівських часів на сцені панували чоловіки, вони ж виконували й жіночі ролі. У виставі «Жінки в ре мінорі» 16 яскравих образів, але здається, всі ці леді — насправді джентльмени?! Автор постановки, присвяченій жіночій дружбі, прозоро натякає, що прекрасним дамам потрібно проявляти чоловічі риси характеру, щоб дружити по-справжньому. Ця постановка виконується під Концерт №1 для клавіру з оркестром Й. С. Баха. Любителям сучасної хореографії нагадуємо, що всі квитки на вистави «Київ Модерн Балету» можна придбати у нас.

Замовити і купити квитки на "Жінки в ре мінорі і Довгий різдвяний обід" в місті Київ, (Київський муніципальний академічний театр опери та балету для дітей та юнацтва) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 13 червня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону