Найближчі концерти Венський Штраус-Оркестр

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Віденський Штраус-Оркестр,
натисніть на кнопку:

Подробиці Віденський Штраус-Оркестр

Згорнути >

Чи доводилося вам коли-небудь чути казкове звучання зими? Спробуйте! Вийдіть на вулицю в першу зимову заметіль, закрийте очі й слухайте тихий шурхіт сніжинок... а тепер додайте трохи уяви. Ні, ви не помилилися: сніжинки об'єднуються в пари і кружляють в темпі вальсу! Віденський Штраус-Оркестр у Києві знову поспішає відкрити сезон новорічних свят, саме під його вальси закружляйте і ви. Перед чарівністю зимової казки неможливо встояти!

Концерт Віденського Штраус-Оркестру в Україні — вже традиція

Здається, найбільше веселих традицій пов'язано у нас саме з новорічними святами. Мандариново-хвойний аромат, загадковий шелест обгорткового паперу, що приховує подарунки, мерехтіння ялинкових прикрас і мішури, улюблені комедії по ТБ — це кращий сценарій домашнього свята. Але якщо тільки пригощатися мандаринами і обіймати телевізор, можна пропустити ці прекрасні зимові дні. Ви собі цього не пробачите! Тому радимо вам купити квиток на концерт Віденського Штраус-Оркестру і вибиратися в люди. Тим більше, що такі шоу в стилі «мюзикферайн» вже кілька десятків років радують жителів Західної Європи. А виступи найзнаменитішого австрійського колективу стали і нашою національною традицією: такі концерти проводяться щорічно, люди приходять на них цілими сім'ями, і навіть малюки із захопленням слухають музику, не відволікаючи дорослих!

Дивовижний маестро Петер Гут

Здавалося б, це просто фантастика: ну як втихомирити дитину в глядацькому залі без допомоги скотчу або клею? Виявилося, секретом відає сам диригент Віденського Штраус-Оркестру! І 9 грудня 2018 року о 18:00 на сцені Жовтневого палацу маестро покаже майстер-клас всім батькам: як симфонічна музика може творити дива в педагогіці. Мало того, що чарівні мелодії родини Штраусів заворожують самі по собі, глядачі не можуть відірвати погляд від харизматичного диригента. Петер Гут живе кожною ноткою кожного інструмента. Він не тільки старанно махає диригентською паличкою, підстрибуючи в такт, але ще й бере в руки скрипку — він справжній скрипаль-віртуоз! Своєю енергією і життєрадісністю музикант заражає глядачів і заряджає позитивом :) В один день у колективу заплановано два виступи в Києві, всі квитки на концерти Віденський Штраус-Оркестр у столиці можна знайти на нашому сайті.

Замовити і купити квитки на "Віденський Штраус-Оркестр" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 9 грудня 2018 18:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону