Найближчі концерти Океан Ельзи

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Океан Ельзи. День Незалежності,
натисніть на кнопку:

Подробиці Океан Ельзи. День Незалежності

Згорнути >

Океан Ельзи (О.Е.) — це коливання простору від тисячі голосів, які підхоплюють з перших акордів навіть свіжий хіт. В країні важко знайти людину, яка б не чула хоча б один куплет, і все менше тих, хто ніколи не був на концерті гурта. Пісні Вакарчука співають в День Незалежності України в Севастополі, Луганську і Донецьку, зараз поки що пошепки. Але ми чуємо ці голоси крізь інформаційні заслони. І поки ми чуємо, ворогам залишається скрипіти зубами.

О.E. не просто культова українська команда, як «Бітлз» в Англії або U2 в Ірландії. Вони символ і соціальний феномен, який об'єднує нас безумовно і без примусу. Свідком цього можна стати, якщо купити квиток на концерт «Океан Ельзи» в Києві в День Незалежності України.

Унікальність шоу

По-перше, гурт не гастролює з осені минулого року, коли закінчилося світового турне. Останній великий виступ відбувся майже рік тому в Полтаві. По-друге, за традицією в День Незалежності О.E. змінює точку збірки. Минулого разу головним місцем в країні став Харків, в позаминулого — Одеса, до цього був Івано-Франківськ та Львів. Коли Вакарчук і Ко опиняються в якомусь місті, то їхній виступ перетворюється на центральну подію культурного життя. Гурту належить рекорд за кількістю аудиторії, перед якою довелося виступати. Цифра могла бути більше, просто Майдан не зміг вмістити всіх бажаючих.

Цього разу концерт «Океану Ельзи» на День Незалежності відбудеться 24 серпня 2018 року о 20:00 в НСК «Олімпійський». Охочих буде більше, ніж зможе вмістити майданчик. Щасливчики будуть винагороджені — неймовірний Вакар не втече зі сцени поки буде в змозі стояти на ногах і видавати на гора хоча б один децибел. А всі квитки на Океан Ельзи ви можете замовити у нас на сайті.

Творчий феномен

О.E. грають рок західного зразка в сумніші з власною фірмовою мелодикою. Відчувається вплив Sonic Youth, Joy Division, Guano Apes, U2, Jethro Tull і навіть RHCP в аранжуваннях та налаштуваннях інструментів в останньому альбомі «Не йди». У музиці «Океанів...» майже немає українського колориту, в текстах, за рідкісним винятком, йдеться про дружбу і кохання. Однак це найбільш український гурт. Як так виходить, словами не пояснити. Відповідь лежить на дні океану, який всередині кожного з нас. Щоб сколихнути його, потрібно купити квиток на концерт «Океан Ельзи» на День Незалежності і побачити цей феномен своїми очима.

Замовити і купити квитки на "Океан Ельзи. День Незалежності" в місті Київ, (НСК "Олімпійский") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 24 серпня 2018 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону