Найближчі концерти Вікторія Білан-Ращук

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Романси при свічах

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Романси при свічах,
натисніть на кнопку:

Подробиці Романси при свічах

Згорнути >

Ось вже правду кажуть, якщо Боженька наділяє талантом, то відсипає сповна за кількома напрямками. У всякому разі, Вікторію Білан-Ращук Всевишній наділив не тільки акторськими і зовнішніми даними, але і дав голос — спокійний, чистий і романтичний. Такий же голос мала Анна Герман, наприклад. І тепер не ясно, до якого «цеху» зараховувати Вікторію — акторського або естрадного. Одне ясно, в цей вечір Вікторія буде співачкою, і шанувальникам хороших «старих пісень про головне» ми рекомендуємо купити квиток на концерт «Романси при свічах» — в Києві подібні події відбуваються зараз не часто.

Альтер его

Мало хто знає, що Вікторія Білан-Ращук співала завжди. Просто не завжди був час через зйомки та вистави, і не завжди був відповідний колектив однодумців. Але в останні роки актриса бере участь в кабаре-бенд «А ля Партер» (A-la Parterr), назва якого натякає нам на театральний бекграунд. Дійсно, в колективі беруть участь професійні столичні актори, для яких музика — альтер его.

Всі квитки на концерти Вікторії Білан-Ращук ви знайдете в розділі концерти. В репертуарі колективу круті і оригінальні кавери на відомі композиції, не залежно від стилю і напряму. Кому пощастило побувати на їхніх виступах, ті підтвердять як круто хлопці та дівчата роблять шоу. В репертуарі більше сотні композицій, з яких для цього романтичного вечора відібрані відповідні до теплої обстановки «при свічках». Голос та образ Вікторії Білан відповідає темі на 100%. Так що налаштовуйтесь на ліричний лад і приходьте: концерт «Романси при свічах» відбудеться 25 квітня 2018 року о 19:00 в Київському будинку вчених НАН України.

Вікторія Білан-Ращук

Актриса активно знімається — з її участю виходить по 5-7 серіалів на рік. Минулий 2017-й став рекордним для актриси — 9 серіалів! Часу для сцени зовсім не залишається, але Вікторія намагається не забувати театральні підмостки. На початку кар'єри, як ви знаєте, вона грала в трупі Театру ім. Лесі Українки, потім в Молодому театрі. Зараз актриса співпрацює з Київським театром «Актор», де грає в чеховських п'єсах «Ведмідь» і «Освідчення». Однак «співати хочеться», як каже сама Вікторія Білан. А такі жінки завжди роблять те, що забажається :) Нам же залишається купити квиток на концерт «Романси при свічках» і кайфанути від її творчості.

Замовити і купити квитки на "Романси при свічах" в місті Київ, (Будинок вчених НАН України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 25 квітня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону