Найближчі концерти Киев Модерн-Балет

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Балет «Кармен.TV Раду Поклітару»,
натисніть на кнопку:

Подробиці Балет «Кармен.TV Раду Поклітару»

Згорнути >

Все колись буває вперше, і відомі зірки свого часу переживали запаморочливий мандраж перед дебютом. Сьогодні творчий феномен «Київ Модерн Балету» вихлюпнувся за межі України, трупу знають (та що там знають — обожнюють) в Лондоні і Нью-Йорку... а всього лише в 2006 році ці артисти тремтіли перед прем'єрою. Балет «Кармен.TV Раду Поклітару» у Києві вразив уяву, зламав шаблони, змусив театралів поглянути по-новому на мистецтво танцю. І ось через 12 років тріумфальна постановка знову збирає шанувальників в одному залі!

Трансформація пісні в танець

Ім'я хореографа Раду Поклітару стало символом новаторства, авангардного мистецтва, неймовірних експериментів. Чи це не жарт — зазіхнути на класику і зробити із всесвітньо відомої опери балет?! Зазіхнув. Зробив. Прославився — знову ж таки на весь світ. І ми впевнені, що автор божественної музики Жорж Бізе благословив би цей почин.

До метаморфози доклали свої золоті руки Ганна Іпатьєва, яка невтомно створює костюми для трупи Поклітару, і сценограф Андрій Злобін, заслужений діяч мистецтв України, що втілив свої забуми у фантастичні декорації. І хоча заслуга Раду Поклітару незаперечна, без вражаючого антуражу постановка не справила б очікуваного ефекту.

Ах, Кармен...

Ця творча група створила чимало шедеврів, що представляють собою сучасне прочитання класичних балетів і опер... варто тільки згадати «Лебедине озеро», «Жізель» або «Лускунчика». Глядачам припала до смаку новизна, тож чи варто дивуватися, що всі квитки на концерти «Київ Модерн Балету» розкуповуються за місяці до початку? Так що пропонуємо вам просто зараз купити квиток на Балет «Кармен.TV Раду Поклітару». Вистава у двох діях відбудеться у затишній, практично камерній обстановці 11 квітня 2018 о 19:00 на сцені Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва. Це «домашня» сцена для Ганни Герус, Олексія Буська, Сергія Кона та інших виконавців головних ролей. Трупа, яка звикла до майданчиків масштабу Жовтневого палацу, цього разу виступатиме тільки «для своїх»!

Замовити і купити квитки на "Балет «Кармен.TV Раду Поклітару»" в місті Київ, (Київський муніципальний академічний театр опери та балету для дітей та юнацтва) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 11 квітня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону