Найближчі концерти Stand Up Клуб — квитки на Стенд Ап Клуб в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Stand Up клуб (Стенд Ап Клуб). Нова програма,
натисніть на кнопку:

Подробиці Stand Up клуб (Стенд Ап Клуб). Нова програма

Згорнути >

У житті кожного гумориста настає момент, коли глядач перестає аплодувати і сміятися, а потім ніби оживший Станіславський говорить «не вірю!» Після цього гуморист кричить від жаху, прокидається і розуміє, що треба щось змінювати в цьому житті. Ті, хто в результаті виживають, стають стендаперами. Хочете побачити найбільш живучих, розповідаючих жарти-билини, а не висмоктані з пальця історії? Тоді ви вже в одному кроці від того, щоб купити квиток на концерт гумору «Stand Up клуб (Стенд Ап Клуб). Нова програма». Зробіть крок і готуйтеся ридати від сміху!

 

Коли без гриму ще страшніше

Клоунам добре! Приховавши обличчя під шаром гриму, вони можуть невдало жартувати на арені та бути впевненими, що після вистави їх не впізнають на вулиці і не поб'ють. А ось стендапер завжди в зоні ризику, він один на один з публікою, ще і з голим обличчям. Тобто за кожну свою хохму відповідає здоров'ям! Думаєте, життя і сумний досвід вчать цих людей обережності? Як би не так: ледь відкривши рота, резиденти Stand Up Клуб у Києві входять в раж, їх вже не зупинить ані нашестя інопланетян, ані державний переворот (хоча другий варіант може підказати пару нових ідей для гумористичних монологів). Стендапер озброєний лише мікрофоном і гострим язиком, а у глядачів явна чисельна перевага. Але в історії Stand Up Клуб ніколи не було нещасних випадків, тому що ці коміки — кращі з кращих, глядач не може їх не любити!

Одні у полі воїни

Як же звуть цих відважних хлопців, які з мікрофоном напереваги і з гостро відточеним почуттям гумору за пазухою вийдуть перед глядачами на шоу «Stand Up клуб (Стенд Ап Клуб). Нова програма» 28 квітня 2018 року о 19:00 в івент-холі Freedom (Фрідом)? Як завжди, керувати дійством буде Андрій Колмачевський. Перше бойове хрещення він пройшов перед «відкритим мікрофоном», а в шоу-бізнес потрапив природним шляхом, через КВК. Команда-чемпіон «Ліги Сміху» під назвою «Два капітана — 1955» привела на сцену не тільки Андрія, але і його колегу Павла Євчука. У шоу бере участь земляк Колмачевського білорус Максим Коновал, він прославився як переможець проекту «Розсміши коміка»: Бекір Мамедієв і Микола Зирянов теж успішно смішили коміків і приєдналися до гумористичного жанру ще в студентські роки. Всі квитки на концерти Stand Up Клуб є на нашому сайті.

 

Замовити і купити квитки на "Stand Up клуб (Стенд Ап Клуб). Нова програма" в місті Київ, (Культурний центр FREEDOM HALL (Фрідом Холл)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 28 квітня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону