Найближчі концерти Improv Live Show (Импров лайв шоу)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Improv Live Show (Імпров лайв шоу) ,
натисніть на кнопку:

Подробиці Improv Live Show (Імпров лайв шоу)

Згорнути >

Хто сказав, що банда «Вечірнього Кварталу» тільки і вміє, що відкривати рот під жарти, написані підневільними авторами-гумористами. Мовляв, своїх мізків і почуття гумору у них не вистачає, доводиться запозичувати... Так от, це брехня і провокація: у проекті Володимира Зеленського викристалізувалися справжні унікуми, яким жарти стукають у мозок щосекунди. Їхні голови вибухнули б від веселих ідей і приколів, тому довелося терміново вигадувати принципово нову програму, в якій можна видавати комічні пасажі прямо на льоту і зі швидкістю кулемета. Ризикнете потрапити під такий обстріл? Тоді потрібно купити квиток на концерт гумору Improv Live Show (Імпров лайв шоу).

 

Х'юстон, у нас проблеми?

Романа Міщерякова, Валентина Міхієнко і Володимира Шумку можна було б запідозрити в тому, що їх пам'ять підводить. Ну не можуть ці хлопці запам'ятати пару рядків жартівливого тексту, тому доводиться «народжувати» щось на ходу. Насправді, ніяких проблем з пам'яттю у них немає — про це свідчить висока акторська кваліфікація і досягнення в проектах, де важливо пам'ятати текст: «Ліга Сміху», «Вечірній Київ» та «Розсміши коміка» — це все про них. Просто любов до імпровізацій одного разу перемогла повагу до чужих готових творінь, які треба «просто зачитати зі сцени».

З першого ж випуску Improv Live Show (Імпров лайв шоу) в Києві хлопці так сподобалися глядачам і так розхитали Ютуб, що зірки стали чи не самі напрошуватися взяти участь в їхньому шоу. Іноді це виглядає дійсно стрьомно — як у пародії на кулінарне шоу, коли запрошеному камео надягають на голову каструльку з тістом. Але наші зірки — відважні люди, так що ні в Олі Полякової, ні у Потапа коліна перед виходом на сцену не тремтіли.

Домашня дошка пошани

Амплуа коміків таке, що під час шоу вони розповідають і жартують про інших, а не про себе, тому деякі подробиці, скромно замовчувані фронтменом Improv Live Show (Импров лайв шоу), ми візьмемо на себе сміливість озвучити. Уявіть собі, що Роман Міщеряков в дуеті з Валентином Міхієнко одного разу виграли в Міжнародній Лізі імпровізацій, пережартувавши 100 претендентів з усього СНД. Таким чином Україна в особі Роми і Валіка отримала кубок найвеселішої і кмітливішої країни. На конкурсі хлопці не вичерпалися, так що на Improv Live Show (Імпров лайв шоу) 21 березня 2018 року о 19:00 в івент-холі Freedom (Фрідом) залишили ще багато солідних хохмочек.

Замовити і купити квитки на "Improv Live Show (Імпров лайв шоу) " в місті Київ, (Культурний центр FREEDOM HALL (Фрідом Холл)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 21 березня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону