Найближчі концерти Дискотека 80-х і 90-х — квитки на дискотеку 80-х і 90-х в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Дискотека 80-х та 90-х,
натисніть на кнопку:

Подробиці Дискотека 80-х та 90-х

Згорнути >

Музика нас зв'язала... а ми відв’язалися і пустилися в танок, такі ось відв'язні. Якщо ви не розумієте, як можна танцювати під сучасні клубні ритми умц-умц-умц, значить, вам з нами по дорозі. Головне — не забудьте купити квиток на концерт «Головна дискотека 80х-90х» і вважайте, що вам оформили пропуск в минуле, на пару десятиліть тому. Це ера, коли на землі панували динозаври зірки стилю диско, саме тоді леопардові лосини і малинові піджаки вважалися писком моди, а не несмаком!

 

Диско проти клубняка

Те, що сьогодні називають електронною музикою, починалося з диско 1980-х років. Як це часто буває, нащадки переросли батьків на цілу голову, і теперішнє даунтемпо не дуже й нагадує мелодії «Боні М». Дискотеки нинішнього дня — це для просунутих, а нам би потанцювати під щось мелодійне, без цих бітів, що ніби виносять мозок. В ідеалі — щоб можна було ще й підспівувати. Світ естрадної музики ще не придумав нічого кращого за мелодії «Ace of Base» або «Modern Talking», і нехай ці гурти вже не очолюють ТОПи в чартах, вони назавжди оселилися в душах меломанів. Особливо прикро, що хорошу музику зараз якщо і почуєш по радіо, так тільки на станціях на кшталт «РетроФМ». Яке ж це ретро? Вони молоді завжди! І їхні шанувальники молоді завжди (нехай і лише в душі) — компанія любителів музики кінця ХХ століття завжди збирається пустотлива і весела, так що атмосфера на Головній дискотеці 80х-90х, яка розпочнеться 17 березня 2018 року о 22:00 в івент-холі Freedom (Фрідом), не підведе!

Почувайтеся як вдома!

Час початку — дуже підходящий, ніякої школоти в залі не буде, так що можна розслабитися і відірватися по повній. Особливо сприяє «повному відриву» відповідний антураж... до речі, тут і ви зможете проявити фантазію. Саме час перетрусити шафи і витягти на світ Божий улюблений колись імпортний светр «Бойз» або джинсики-мальвінки, на які мама в суворі 1990-е відкладала з кожної зарплати протягом року! Кавер-бенд буде запалювати зі сцени, а ви постарайтеся перетанцювати всіх в залі на концерті Головна дискотека 80х-90х в Києві!

Замовити і купити квитки на "Дискотека 80-х та 90-х" в місті Київ, (Культурний центр FREEDOM HALL (Фрідом Холл)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 17 березня 2018 22:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону