Найближчі концерти Ляпіс 98 — квитки на концерти Сергія Міхалка і Ляпіс 98 в Києві. Афіша з розкладом на 2019 рік. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Сергій Міхалок та гурт ЛЯПІС-98,
натисніть на кнопку:

Подробиці Сергій Міхалок та гурт ЛЯПІС-98

Згорнути >

20 років тому Сергій Міхалок став щасливим татком — у нього народився не просто синочок або донечка, а цілий музичний жанр, ім'я якого Радикальний Шансон. За два десятиліття малюк підріс до світових масштабів і допоміг батькові зайняти кращі концертні майданчики України, Європи і рідної Білорусі, звичайно. А в найближчих планах у сімейного «тандему» — виплеснути мистецтво в маси за межі старенької Європи. Ювілейна хода під назвою «20-річчя альбому «Ти кинула»» перестрибне океан, а в Києві побуває навіть двічі. Хто не встиг на перше пришестя, ще має шанс купити квиток на концерт Сергій Міхалок і гурт «Ляпіс 98», дубль два!

 

Реванш Михалка

Як це часто буває, після трагедії в особистому житті у людини ніби відкривається друге дихання, виростають янгольські (або перетинчасті, залежно від характеру) крила, і вона починає нове життя. Надривний приспів «Ти кинула» проліг кордоном між провінційним артистом Сергієм Михалком і зіркою світової величини з таким само, як не дивно, ім'ям :) Звичайно, в житті засновника «Ляпіса Трубецького» були не тільки такі ось жартівливі рубежі — наприклад, творити на батьківщині йому тепер ніяк не можна, чинний уряд категорично проти будь-якої опозиції. Зате через розлуку артиста з батьківщиною Україна лише виграла. Сергій кілька років тому став киянином. І не дивно, що в ювілейному турі столиці України так пощастило: аж два концерти поспіль. Для рідного міста Міхалок на все готовий. Тому шоу Сергій Міхалок і гурт «Ляпіс 98», яке очікується 4 квітня 2018 року о 19:00 в клубі Freedom (Фрідом) буде на 100% душевним.

Аутсайдери-циркачі

Рідкісний випадок, коли правило «як ви човен назвете» не спрацювало. Точніше, спрацювало, але з точністю до навпаки. Міхалок ніжно назвав себе з товаришами «космічним цирком аутсайдерів», а в результаті вся весела компанії поповнила когорту «містерів аншлагів». Ну звичайно, вони не полетіли на Марс разом з улюбленим авто Ілона Маска, не навчилися ходити по канату і встромляти голову в пащу леву. Але може воно й на краще, що не всі циркачі вирушають в космос?!

Замовити і купити квитки на "Сергій Міхалок та гурт ЛЯПІС-98" в місті Київ, (Культурний центр FREEDOM HALL (Фрідом Холл)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 4 квітня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону