Найближчі матчі Шахтар — квитки на футбольні матчі Шахтаря в Україні та розклад матчів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Шахтар — Динамо, Чемпіонат України

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Шахтар — Динамо, Чемпіонат України,
натисніть на кнопку:

Подробиці Шахтар — Динамо, Чемпіонат України

Згорнути >

Поєдинки цих команд автоматично отримують статус Суперболу українського футболу. Атмосфера — хоч прикурюй! Пережити таке дорогого коштує. Але не дорожче, ніж купити квиток на матч «ШахтарДинамо». Причому не важливо, чи впливає результат на підсумкову турнірну таблицю. На кону стоїть статус, честь та амбіції, а це важливіше очок. Якби наші вчені навчилися перетворювати енергетику матчу на механічну енергію, то вийшов би вічний двигун, потужності якого дозволили б відмовитися від інших джерел енергії. (Тсс, не кажіть про це президенту гірників, інакше знову нарвемося на Амстердам +). І нехай значна частина вузлів цієї диво-машини іноземного походження, все одно вони наші.

«Динамо» або американські гірки

У команди не найкращий період в історії. Можливо, проблема лежить у психологічній площині, тому що по частині фізичної підготовки проблем не спостерігається. Після зими динамівці увійшли в сезон з показниками не гірше минулого року — до цифр у киян завжди скрупульозний підхід. А значить збори можна вважати успішними. Деякі фахівці пов'язують невдачі зі зміною тактики — сьогоднішнє «Динамо» намагається комбінувати, а виконавців та зіграності не вистачає. Як буде в цьому принциповому матчі? Що протиставлять кияни бойовій колісниці гірників? Дивіться самі: матч «Шахтар — Динамо» відбудеться 15 квітня 2018 року о 17:00 на стадіоні «Металіст» (Харків), де донеччани проводять домашні матчі.

«Шахтар» — Чемпіон!

Тактика підопічних Фонсекі також трохи змінилася: за словами гравців, тренер не змушує носиться по полю в пошуках м'яча і брати участь в активному відборі. Португалець зобов'язує своїм футболістам правильно вибирати позицію. Тобто, донеччани орієнтуються сьогодні на розумний футбол. Звичайно, це радує гравців, особливо бразильську діаспору. Єдине, що заважає «Шахтарю» — зависокий відсоток браку у ключових гравців. Але поєдинок з Києвом передбачає особливий настрій, а значить, від спортсменів можна очікувати підвищену концентрацію. Стати свідком цієї події можна, якщо купити квиток на матч «Шахтар — Динамо». Оле-оле-оле-оле!

Замовити і купити квитки на "Шахтар — Динамо, Чемпіонат України" в місті Харьков, (ОСК "Металіст") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 14 квітня 2018 17:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону