Найближчі концерти Валерий Жидков

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Валерій Жидков,
натисніть на кнопку:

Подробиці Валерій Жидков

Згорнути >

Цілком нормальна ситуація: у свій власний день народження людина прагне якнайшвидше втекти з роботи, щоб від душі посвяткувати ввечері в колі сім'ї. Іменинник не йде раніше тільки в одному випадку: якщо взагалі не з'явився на роботу у «свій» день. А Валерій Жидков все робить навпаки: він якраз на вечір «днюхи» планує концерт! Ми розгадали його прийом — мабуть, так він хоче отримати ще більше подарунків та привітань. Готові вшановувати іменинника? Тоді треба купити квитки на концерт Валерія Жидкова раненько, поки ціни не підскочили — і залишаться ще гроші на букет!

 

Представник органів

Сценічний псевдонім Тамбовський Вовк закріпився за Валерієм ще в епоху КВНівських ігор. Що це за вовк, кому він товариш і що в цьому хорошого старшому поколінню пояснювати не треба. А тепер перегорнемо кілька сторінок назад в особовій справі пана Жидкова: ви здивуєтеся, коли дізнаєтеся, що він служив у міліції! Як законослухняний громадянин, отримавши диплом інженера, пішов служити в армію, а потім ще на два роки його закликали внутрішні органи. Мабуть, служба і жарти не мали нічого спільного, а гумористичний талант вимагав виходу, от і довелося зробити нелегкий вибір. Можливо, тепер вже нерідна тамбовська поліція і втратила цінного кадра, зате українська естрада знайшла одного з кращих коміків: кожен сольний концерт Валерія Жидкова в Києві проходить з аншлагом, тому що глядачі, надивившись на зірку по телевізору, хочуть побачити його живцем!

Квартали та інтелектуали

Хто там казав, що наші коміки здатні видавати тільки тупі жарти нижче поясу? Подивіться на Валерія Жидкова і візьміть свої слова назад: артист явно не купив свій диплом про вищу освіту, він справжній інтелектуал, навіть брав участь в іграх клубу знавців «Що? Де? Коли?»

Хоча 24 березня 2018 року о 20:00 в клубі Freedom (Фрідом) гуморист відіграє сольний концерт, деякі шанувальники все ще асоціюють його з «Вечірнім Кварталом». Сьогодні Жидкова і Зеленського пов'язують не стільки професійні відносини, скільки міцна дружба... хто знає, можливо, Володимир приїде на концерт, щоб особисто привітати колегу із 43-річчям?

Замовити і купити квитки на "Валерій Жидков" в місті Київ, (Культурний центр FREEDOM HALL (Фрідом Холл)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 24 березня 2018 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону