Найближчі концерти Ліга сміху

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Ліга Сміху. Концерт команд «Вінницькі», «Відпочиваємо разом», «Стоянівка»,
натисніть на кнопку:

Подробиці Ліга Сміху. Концерт команд «Вінницькі», «Відпочиваємо разом», «Стоянівка»

Згорнути >

Від дебюту на тремтячих колінах до прижиттєвого пам'ятника всього пара кроків — у світі шоу-бізнесу таке часто-густо. Здавалося б, мало не рік тому ці юні гумористи вперше вийшли під світло софітів, щоб спробувати довести, що вони кращі за конкурентів, а сьогодні цим командам вже не потрібні змагання: публіка їх знає і любить! Ось чому Ліга Сміху. Концерт команд «Вінницькі», «Відпочиваємо разом», «Стоянівка» в Києві пройде не у вигляді змагання — це буде шоу зірок, які вже відбулися. Хочете зазирнути в криве дзеркало коміків? Тоді потрібно придбати квиток на концерт гумору.

Більше/менше трьох не збиратися

Якщо хлопці зважилися на самостійне шоу, то чому лізуть на сцену натовпом? Ну по-перше, тому, що спрацьовує стара конкурсна звичка: дуже хочеться намацати ліктем конкурента або хоча б соратника. По-друге, формат концертів 3-в-1 вже став фішкою «випускників» проекту «Ліга сміху». А по-третє, це придумано на благо глядача: адже задоволення в трьох примірниках краще, ніж в одному! Так що готуйтеся до потрійного гумористичному сальто, якщо вирішили придбати квиток на концерт Ліга Сміху. Концерт команд «Вінницькі», «Відпочиваємо разом», «Стоянівка», який розпочнеться 25 квітня 2018 року о 20:00 у концерт-холі Freedom (Фрідом).

Україна-Молдова-Україна

Інтернаціональний парад-алле учасників почнемо з команди «Вінницькі». Ці артисти виступили як темна конячка в третьому сезоні «Ліги сміху», їх поставили на заміну мега-зірок з Тернополя. Місія почесна: треба було не вдарити в бруд обличчям. Місію вдалося перевиконати: тепер троє вінничан навіть стали легіонерами шоу «Країни У», інші не менш популярні.

Гості з Молдови, банда «Стоянівка», давно вже почуваються в Україні як вдома. Команді шість років, гумористи починали з рідного КВН, а коли в Молдові їм стало тісно, пішли громити всіх на фестивалі в Сочі. Але особливо вдало вийшло виступити в Україні — від дебютних приколів «Стоянівки» Ігор Ласточкін взагалі не міг всидіти на місці!

Може комусь подобається відпочивати в Туреччині, але любителі гумористичного дозвілля люблять місто Хмельницький — батьківщину команди «Відпочиваємо разом». Порівняно зі «Стоянівкою» та «Вінницькими» це динозаври: вони запалюють з 2011 року. Дмитро Зелінський — справжній талісман команди: ходять чутки, що сприяє перемогам його прізвище, «споріднююче» з Володимиром Зеленським :)

Замовити і купити квитки на "Ліга Сміху. Концерт команд «Вінницькі», «Відпочиваємо разом», «Стоянівка»" в місті Київ, (Культурний центр FREEDOM HALL (Фрідом Холл)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 25 квітня 2018 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону