Найближчі концерти Вечірній квартал

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Вечірній Квартал — #Весна2018,
натисніть на кнопку:

Подробиці Вечірній Квартал — #Весна2018

Згорнути >

Безпечний гумор — це як їзда в місті по ранкових заторах: начебто і є рух, але екшену — ніякого. Саме за ризик і гостроту, яких так не вистачає колегам-конкурентам по сцені, так люблять глядачі команду Володимира Зеленського. Пародії на політиків, за які при старому режимі всіх комедіантів вже давно би заслали в Сибір сніг прибирати, головна фішка артистів. Ну а оскільки український політичний бомонд і дня не може прожити, щоб не вимовити черговий «перл», гумористи без роботи не залишаться. У них вже накопичилося чимало приколів для нової програми! Якщо ви все ніяк не можете забути феєричне новорічне шоу, то вас чекає ще більше здивування найближчим часом — головне, встигнути купити квиток на концерт Вечірній Квартал — #Весна2018!

 

Шановні гумористи

Деяким артистам потрібно зовсім небагато часу, щоб із зелених новачків перетворитися на метрів. Спочатку команда «95 кварталу» билася на підмостках КВН за звання найсмішніших студентів, тільки от незабаром стало зрозуміло, що битися особливо немає з ким: їм практично не було рівних. Без конкуренції гумористичний талан ризикував деградувати, тому Зеленський з однодумцями вийшли за рамки студентських капусників (та й вік вже натякав на це). Текстів і постановок артистам-самоучкам вистачило для того, щоб сподобатися «потрібним людям» та отримати перепустку на велику естраду... мало того — не телебачення. Правда, через пару років Володимир Зеленський і сам приміряє по фігурі продюсерське крісло: адже «Ліга Сміху» — саме його ідея. Саме він придумав цей конкурс, в якому буквально кожен може отримати шанс прославитися як комік. Неважливо, чи є у кандидата досвід, приїхав він з обласного центру або хутірця на три двори — аби талант був.

Березневі коти і жарти

Приємно, що зйомки в кіно і продюсерська робота не відняли Зеленського у шанувальників. Разом з друзями по гумористичній зброї, Оленою Кравець, Євгеном Кошовим, Сашком Пікаловим та іншими майстрами яскравих жартів, він намагається хоч раз на місяць влаштовувати живі концерти з телезйомкою (щоб посміятися з приколів могли і ті, кому не вистачило квитка на концерт «Вечірнього кварталу» в Києві). До речі, ситуація з браком квитків цілком типова: у цьому році чотири (!!!) новорічні концерти пройшли з повним аншлагом, так що артистам довелося ще влаштовувати захід для тих, хто не встиг, в кінці січня. Це ми вам не натякаємо, я прямим текстом говоримо, що шоу Вечірній Квартал — #Весна2018 заплановано на два дні 13 березня 2018 року о 19:00 в Палаці «Україна» з повтором 14 березня. Але квитків все одно може не вистачити!

Замовити і купити квитки на "Вечірній Квартал — #Весна2018" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 14 березня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону