Найближчі концерти Орлуша

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Орлуша,
натисніть на кнопку:

Подробиці Орлуша

Згорнути >

Ходять чутки, що справжнє повне ім'я Орлуші — Андрій Анатолійович Орлов, схоже на Орлушу немовля народилося 2 листопада 1957 р. у Пермській області Росії. Найімовірніше, крім загальноосвітньої школи він відвідував музичну і спортивну (секцію плавання). Не виключено, що з 1979 по 1981 він служив в армії, а потім працював журналістом в «Московському Комсомольці» і займав посаду арт-директора видання «Столиця». Поручитися за точність цієї інформації ми не можемо, тому що найбільш скандальний поет РФ ще 4 роки тому говорив, ніби всі його опубліковані біографії — липа для Луб'янки. А дізнатися правду можна тільки, якщо купити квиток на концерт Орлуші. Про явки і паролі скажемо нижче.

 

«Поетичний притулок»

Так називалася друга за рахунком концертна програма, з якою Андрій Анатолійович побував в Україні ще в 2015 році. Сказати, що для тих, хто не бачив перший виступ «Рідкісний птах долетів до середини Дніпра», цей концерт став відкриттям — дорівнює «промовчати». Виявляється, в Росії теж вміють критикувати не тільки сусідів, а власний державний устрій. Причому критикувати зло і обґрунтовано, а не озираючись на реакцію президента. Не дивно, що Орлушу не друкують в офіційних виданнях, але він все одно знайшов лазівку до народу — живі концерти.

Мабуть, найпопулярніше питання, яке ставлять гостросоціальному поетові: «а ви не боїтеся?». Артист не геройствує і відверто зізнається, що боїться, і навіть дуже — посадки, кулі в спину, влаштованої автокатастрофи. Але мовчати йому ще страшніше!

Від Собчак до Міхалкова...

Андрій Орлов відноситься до особливої касти літераторів, кожен концерт яких викликає мимовільне здивування «чому вони досі на волі?» Орлушині вірші читає і дивовижно обігрує в мізансценах Михайло Єфремов — до речі, крім Орлуші для програми «Пан хороший» пише ще і Дмитро Биков. Забавно, що іноді герої віршів і самі із задоволенням декламують їх: хто чув віршик «подарували мені на день народження надувну Ксенію Собчак» у виконанні героїні, той має право посперечатися, що Ксюша читає краще за Орлушу. Путіну, Медведєву і панові всієї Русі Михалкову автор теж присвятив чудові рядки, але... Володимир, Дмитро і Микита чомусь не хочуть зачитати це! «Творчий вечір ОРЛУША» у Києві пройде без участі перших осіб країни-сусідки 1 квітня 2018 року о 19:00 в Будинку офіцерів. А шкода, у миле свято День дурня хотілося б побачити винуватців торжества!

Замовити і купити квитки на "Орлуша" в місті Київ, (Центральний Будинок офіцерів Збройних Сил України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 1 квітня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону