Найближчі концерти Lords of the Sound (Лордс оф зе Саунд)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Lords of the Sound «Music is Coming» (Лордс оф зе саунд «М’юзік із камінг»),
натисніть на кнопку:

Подробиці Lords of the Sound «Music is Coming» (Лордс оф зе саунд «М’юзік із камінг»)

Згорнути >

Творці кожного більш-менш гідного уваги фільму вважають своїм обов'язком випустити окремо диск з саундреками. Дійсно, динамічні або ліричні мелодії, що підтримують захоплюючий сюжет, частенько розчиняються за кадром. Та багато з них — повноцінні симфонічні твори! Ну ще б пак, для музичного оформлення блокбастерів будь-кого не беруть, голлівудські композитори — справжні зірки. Однак при прослуховуванні таких мелодій у записі ви автоматично втрачаєте 50% задоволення. А щоб заповнити втрату, достатньо купити квиток на концерт Lords of the Sound «Music is Coming» (Лордс оф зе саунд «Мьюзік із камінг»).

 

Ігромани, час вставати з-за комп'ютерів!

Концертну програму складуть звуки... з інших світів! І не тільки кінематографічних, адже сучасна індустрія віртуальних розваг створює цілі всесвіти, які теж звучать, причому досить оригінально. Фанатам ігор буде незвично, але дуже приємно почути знайомі саундтреки не з комп'ютерних динаміків, а у виконанні живого хору та симфонічного оркестру Lords of the Sound (Лордс оф зе саунд). Гостросюжетні пригодницькі бойовики Assassin's Creed і Mortal Kombat, культовий «Відьмак», фентезі-легенда World of Warcraft, обожнюваний ролевиками Skyrim і бойова арена League of Legends нарешті здобудуть голос!

Голлівуд стає ближче...

Перелік саундтреків з фільмів вражає ще більше: це пригодницькі «Пірати Карибського моря» і «Велика стіна», порадує любителів містики музика з «Ван Хельсінг», жанр фентезі представляють мелодії з «Володаря Перстнів» і «Хронік Нарнії». Чиста фантастика теж буде — «Аватар» давно знають і люблять. Молодші глядачі оцінять музику з «Астерікса і Обелікса», а також «Аліси в країні чудес». Віддаєте перевагу фільми за коміксами? Тоді спеціально для вас роботи композиторів з марвелівских «Месників» і «Чудо-жінки» з всесвіту конкурентів.

На концерті Lords of the Sound «Music is Coming» (Лордс оф зе саунд «Мьюзік із камінг») в Києві 30 березня о 19:00 в Палаці «Україна» подарунок чекає і шанувальників найбільш жорстоких та кривавих серіалів сучасності: «Ігри престолів» і «Вікінгів». Видовище буде феєричне, адже виконання музики супроводжує відеопроекція з кадрами із фільмів!

Замовити і купити квитки на "Lords of the Sound «Music is Coming» (Лордс оф зе саунд «М’юзік із камінг»)" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 30 березня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону