Найближчі концерти Фестиваль Atlas Weekend — квитки на Atlas Weekend 2019 Києві на ВДНГ. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Atlas Weekend (Атлас Уікенд) 2018. Вхідний квиток на всі дні,
натисніть на кнопку:

Подробиці Atlas Weekend (Атлас Уікенд) 2018. Вхідний квиток на всі дні

Згорнути >

Hey boy! Hey girl! ©. Мабуть, це найкрутіша новина літа 2018 — Atlas Weekend (Атлас Уікенд) відбудеться! Рівного по представленості лайнапу та кількості глядачів, в Україні опенейра немає. Як ви здогадалися, хедлайнерами цього літа стануть The Chemical Brothers (Зе Кемікл Бразерс) і Фелікс де Лат, якого весь світ знає як Lost Frequencies (Лост Фріквенсіс), а також Eskimo Callboy, Луна, Pianoбой, In This MomentТом Оделл (Tom Odell), Бумбокс і Сергій Бабкін. Які чудеса глибини (Wonders Of The Deep) покажуть британські мегазірки Chemical Brothers та наймодний DJ сучасності киянам та гостям столиці в цей раз, можна дізнатися, якщо купити квиток на Atlas Weekend в Києві. І поспішіть, тому що квитки зростають в ціні швидше біткоінів. Як потрапити на фестиваль безкоштовно, читайте нижче.

Зверніть увагу: квитки VIP STANDING дають доступ на критий майданчик VIP-standing, з якого найкраще видно головну сцену. Також у вашому розпорядженні VIP-бар і Окремий VIP-вхід.

АБОНЕМЕНТ НА ВСІ ДНІ дає право вільно входити і залишати фестивальний майданчик у всі дні проведення Atlas Weekend 2018

Про ФЕСТ

Фестивальний Уікенд проводиться в четвертий раз. Головна локація — Національний комплекс «Експоцентр України» (ВДНГ). На території комплексу виділяється і огороджується фестивальна зона, в яку входять наметове містечко, зона харчування, санітарна зона. По периметру виривається рів, який заповнюють водою і рептиліями. По огорожі пускають струм. Над головами літають дрони, що стежать за порядком і відстрілюють хуліганів. Трупи прикопуються тут же — крокодили повинні бути голодними.

Що зі сказаного жарт, а що всерйоз — вирішуйте самі. Ну а тепер без рекламних пауз та іншої інтриги читайте, як потрапити на фест безкоштовно.

Якщо ви молодий і здоровий, то вам доведеться різко постаріти або впасти в дитинство — це перше. А друге — встигнути зафіксувати дані зміни документально. Тому що особи до 12 років і після 65-ти можуть тусуватися безкоштовно. Для перших — задоволення сумнівне, ні пива випити, ні з дівчатами закрутити. А ось другій категорії явно пощастило, якщо немає протипоказань щодо пива та дівчат. Нагадаємо, Atlas Weekend 2018 пройде з 4-го по 8-ме липня 2018 року в Національному комплексі «Експоцентр України».

Формат заходу

Це справжній конвеєр різнопланової музики. Але не настільки різнопланової, щоб на сцені ви побачили І. Білик. На кількох майданчиках виступають всі більш-менш відомі команди і виконавці. З наших зазвичай присутні майже всі. З-за бугра — хто пройшов паспортний контроль. У минулому році з мегазірок були Prodigy, Kasabian, Dakh Daughters, John Newman, Noize MC. Всього прибуло близько 200 команд і виконавців!

Прикольно, що поки музиканти чекають своєї черги, вони вештаються по території, фанатіють на концертах, фоткаются з глядачами, відповідають на питання будь-кому, хто скаже, що він з журналу Rolling Stone. Якщо хочеш потертися серед зірок і зібрати трохи зоряного пилу, поспішай купити квиток на Atlas Weekend 2018. Ми — будемо!

Замовити і купити квитки на "Atlas Weekend (Атлас Уікенд) 2018. Вхідний квиток на всі дні" в місті Київ, (ВДНГ) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 27 квітня 2018 14:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону