Найближчі концерти O.Torvald (О.Торвальд)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Razomfest 2018 (Разомфест 2018),
натисніть на кнопку:

Подробиці Razomfest 2018 (Разомфест 2018)

Згорнути >

Пощастило нам з кліматом — якщо західні європейці бояться замерзнути і тому планують фестивалі на літо, то нам погода дозволяє влаштовувати мегакруті сейшени вже починаючи з весни. І правда, навіщо відкладати на серпень те, чим можна насолодитися в травні? Різножанровий фестиваль Razomfest 2018 (Разомфест 2018) традиційно пройде в середині травня і ураганом захопить всіх, хто небайдужий до музики, художньої літератури та подорожей. Але не переживайте, організатори не перетворять хорошу ідею на вінегрет: кожному жанру відведено своє місце і час, а кожному видатному артистові — можливість зустрітися з фанатами. Ви вже готові до зустрічі з кумиром? Тоді залишається тільки купити квиток на концерт Razomfest 2018 (Разомфест 2018)!

Перший день — музичний

Для молодого проекту і 5 років — ювілейний вік. Особливо якщо заради такої події обіцяють прибути імениті гості. На Razomfest 2018 (Разомфест 2018) вже оголосили найбільш очікуваних хедлайнерів, причому не тільки наших рідних, але і зарубіжних. Допомогти організаторам задути п'ять свічок на іменинному торті зобов'язується Паліна Рэспубліка (Palina Respublika), це псевдонім неймовірно креативної білоруської артистки Поліни Полонейчик. Любителька експериментувати з вокалом, гітарою та синтезатором частенько гостює на українських фестивалях.

Компанію Поліні складуть хлопці з київського гурту LATEXFAUNA, це теж експериментатори-альтернативники. На творчість їх надихають такі західні зірки, як The Cure, Pink Floyd, Nine Inch Nails і Daft Punk.

Ну і як завжди, ближче до фіналу настане час справжніх зірок. Фанати, що ще зберегли сили до фінішу першого фестивального вечора, будуть пищати від захвату під час виступу О.Тorvald на фестивалі Razomfest 2018 (Разомфест 2018) у Львові 12 травня 2018 року о 15:00 на сцені !FESTRepublic.

Другий день — для бібліофілів і мандрівників

Дуже весело і приємно ділитися в пабліках фоточками, зробленими під час подорожей по рідній країні й по заморських державах. Але ще веселіше розповісти про власні пригоди і послухати історії бувалих туристів. Для такого щирого спілкування виділений другий день Razomfest 2018 (Разомфест 2018) 13 травня 2018 року о 13:00 на тій же локації !FESTRepublic. Тих, хто любить і цінує сучасну українську прозу та поезію, чекає зустріч з ужгородським автором Андрієм Любкою і модним літератором Іваном Байдаком.

Замовити і купити квитки на "Razomfest 2018 (Разомфест 2018)" в місті Львов, (Львівський драматичний театр імені Лесі Українки) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 13 травня 2018 12:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону