Найближчі концерти Viviénne Mort (Вив'єн Морт)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Viviénne Mort (Вів'єн Морт),
натисніть на кнопку:

Подробиці Viviénne Mort (Вів'єн Морт)

Згорнути >

У ситуації, коли на українській естраді самопроголошених зірок більше, ніж дійсно вартих уваги артистів, багатьом виконавцям доводиться довго ламати голову над створенням цікавого образу. Краще б вони не винаходили велосипед, а брали приклад з фронт-герл гурту Viviénne Mort (Вів'єн Морт). У неї цілком природним чином виходить звертати на себе увагу, причому не чорним піаром, а власною нерукотворною аурою загадковості. Даніелла Заюшкіна (одне ім'я чого варте, так?) володіє ангельською зовнішністю і голосом принцеси ельфів. Вона несе у світ добро і світло, а ще — новий альбом «Досвід». І якщо ви встигнете купити квиток на концерт Viviénne Mort (Вів'єн Морт), то зможете бути присутнім на презентації новинки.

Їй би в Голлівуд...

Даніелла-Дана з тих дівчат, для яких відкрито безліч дверей в шоу-бізнесі. Не будь вона талановитою співачкою, змогла б влаштуватися в модельне агентство або зніматися в кіно. Ніжна і витончена, вона нагадує диснеївську фею Тінкербелл і ляльку Суок одночасно. Дивно, що відповідальні за кастинг на ролі ельфів в екранізації «Володаря перстнів» не помітили її.

Звичайно, предводителька Viviénne Mort (Вів'єн Морт), як і будь-яка красуня, знає собі ціну, але зніматися погоджується лише у відеокліпах на власні пісні. І все ж зйомки не приносять їй такого задоволення, як творчий процес у студії та живі виступи. Найближчий концерт рок-альтернативників Viviénne Mort (Вів'єн Морт) у Києві відбудеться 14 квітня 2018 року о 19:00, Жовтневий палац приймає всіх фанатів Дани та її команди.

Пора ділитися досвідом

Це саме «пора» наступає зовсім не в пенсійному віці, коли багатьох тягне писати мемуари. Незважаючи на юність колективу (в минулому році йому виповнилося 10 років), музиканти вже зрозуміли головне: особистий досвід кожної людини складає її вміння показувати приклад позитивного світогляду. Принаймні, саме так пояснюють в інтерв'ю артисти назву свого шостого за рахунком студійного лонгплею. З київського концерту розпочнеться тур Viviénne Mort (Вів'єн Морт) на підтримку свого «Досвіду».

Замовити і купити квитки на "Viviénne Mort (Вів'єн Морт)" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 14 квітня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону