Найближчі концерти С.К.А.Й.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про СКАЙ,
натисніть на кнопку:

Подробиці СКАЙ

Згорнути >

Приємно, що «файне місто Тернопіль» дає країні не тільки брутальних рокерів, але й абсолютних романтиків, для котрих День Валентина триває цілий рік. Зустрічаємо гурт СКАЙ, творчість якого наскрізь пронизане ніжністю і зворушливим ставленням до дівчат. Якщо хочете, щоб ваша супутниця в цей вечір прошепотіла вам «милий, це було те, що треба», то до квітів та традиційної валентинки доведеться купити квиток на концерт гурту СКАЙ в Києві. На свято закоханих кращого не придумаєш.

Інформація для хлопців

Фронтмен команди Олег Собчук — це наш український Стінг, і за манерою виконання, і за змістом лірики. У текстах ліричний герой звертається виключно до Неї єдиної. Однак, це не підліткова рефлексія, а почуття відповідального хлопця, готового до серйозних стосунків. А може й до створення сем`ї. Тому навіть суворі красуні на концерті поступово розморожуються. Дівчата, щоб ви знали, подібне відчувають.

І як раз в момент найбільш підходящою дівочої хімії Олег затягує свій карколомний в прямому сенсі слова медляк — «Тебе це може вбити». Адже він хлопець, тому за нас. І ось, коли Сашко Грищук дає запаморочливе гітарне соло, ось в цей самий момент ти повинен сказати своїй супутниці найважливіші слова. Інакше доведеться чекати ще цілий рік. Святковий концерт гурту СКАЙ відбудеться 14 лютого 2018 року о 19:00 в клубі Atlas (Атлас).

Особливості музики

Творчість СКАЙ відсилає досвідченого слухача до культової англійської команді Police (Поліс), де й починав колись великий Стінг. Тому музика гурту — це не якась попса, а романтичний рок з елементами «нової хвилі». Музиканти грають виключно живцем. Ритм і аранжування розташовують до танців.

Гурт в столиці знають добре, тому не дивуйтеся, коли зал вибухне хоровим співом. Балади й медляки вдаються хлопцям особливо добре. В репертуарі не менш десятка хітів, під які можна танцювати удвох обличчям до обличчя зі своєю обраницею. Так що не пропусти подію — радимо купити квиток на концерт гурту СКАЙ заздалегідь. Все-таки, День закоханих — особливий випадок.

Замовити і купити квитки на "СКАЙ" в місті Київ, (Atlas "Атлас") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 14 лютого 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону