Найближчі концерти Ricchi e Poveri (Ріккі е повері)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Ricchi e Poveri (Ріккі е повері),
натисніть на кнопку:

Подробиці Ricchi e Poveri (Ріккі е повері)

Згорнути >

Їх стає все менше, але вони не здаються і не здають позиції в ТОПі найпопулярніших представників старої школи диско. Якщо уявити собі величезний торт під назвою «італійська естрада ХХ століття», то гурт Ricchi e Poveri (Ріккі е повері) — це чотири бісквітних коржики з просоченням із солодкої як мед музики і прошарком з приємних на слух, але не зовсім зрозумілих віршів. Так, в радянських школах італійську мову не вивчали, але молодь запам'ятовувала рими на кшталт «аморе — куоре» завдяки популярним пісням. Знову почути чарівні голоси виконавців і згадати юні роки — це так просто! Треба лише купити квиток на концерт Ricchi e Poveri (Ріккі е повері).

Це як АВВА, тільки італійською...

У цих виконавців на диво багато спільного зі шведської легендою під назвою АВВА. Спочатку Ricchi e Poveri співали вчотирьох, колектив складався з двох хлопців і двох дівчат (блондинки і брюнетки, все як годиться). До того як познайомитись артисти виступали у різних гуртах, але після об'єднання стали називатися Fama Medium. Слово  Fama була складено з перших літер їхніх імен: Франко, Анжела, Марина і Анджело. Вам цей оригінальний хід нікого не нагадує? ;)

Стараннями продюсера гурт був перейменований на Ricchi e Poveri, що з італійської перекладається як «багаті й бідні». Малося на увазі, що багатство виконавців становить їхній талант, але грошей на ньому вони поки не заробили.

Чи є життя після слави?

Отже, з 1968 року для четвірки молодих музикантів почалася «дольче віта». Оскільки в той час найбільш значущі музичні фестивалі проводилися в Італії, їм і їздити далеко не довелося. Ricchi e Poveri прописалися в Сан Ремо як у себе вдома, ось тільки виступ на «Євробаченні» подарував виконавцям лише 12 місце, хоча до того часу вони вже 10 років були в обоймі найкращих.

Марина залишила гурт абсолютно раптово в 1980 році, причому зі скандалом. Але навіть у форматі тріо Ricchi e Poveri були успішними аж до 2016 року, коли Франко вирішив відмовитися від лаврів, щоб більше часу проводити з близькими. Анжела і Анджело стали дуетом — саме в такому складі виступлять Ricchi e Poveri (Ріккі е повері) в Києві 6 березня 2018 року о 19:00. Зал Палацу культури КПІ вже чекає любителів італійської естради!

Замовити і купити квитки на "Ricchi e Poveri (Ріккі е повері)" в місті Київ, (Будинок культури НТУУ "КПІ") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 6 березня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону