Найближчі спектаклі Чернігівський обласний академічний музично-драматичний театр ім. Т. Шевченка

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Кайдашева сім'я,
натисніть на кнопку:

Подробиці Кайдашева сім'я

Згорнути >

Зовнішнє середовище визначає внутрішній стан людини. Під гнітом побуту чи інших несприятливих зовнішніх обставин людська натура змінюється — душа стискається і в ній не залишається місця для чесноти. І не важливо, яке у тебе минуле — рано чи пізно сіре сьогодення тебе проковтне. Так було в XIX столітті, коли Нечуй-Левицький написав повість, що стала класикою української літератури, так є і зараз.

Правда, сьогодні людина, пригнічена повсякденністю, може психанути, взяти путівку до Туреччини і трохи розвіятися в компанії аніматорів. За часів пана-письменника подібних опцій не було. Як долати ментальне болото? Оскільки відповідь є, то дізнатися її можна, якщо купити квиток на виставу «Кайдашева сім'я».

Сюжет п'єси

Під горою живе сім'я — мати і батько, два сина-молодця. Зовні все виглядає непогано — тепло і патріархально. Батьків життя вже перемололо і взялося за молодь. Старші Кайдаші мимоволі приймають в цьому участь, тому що інакше не можуть. А тут ще в оселі одна за одною з'являються невістки — сини одружуються. Виникає другий конфлікт — батьків та дітей. Нагадаємо, ні Туреччині, ні інших альтернативних напрямків уникнути дійсності у героїв того часу немає. Хоча молодь і намагається їх знайти. Спостерігати за цим цікаво, іноді смішно. Але цей сміх з відтінком смутку. Вистава «Кайдашева сім'я» відбудеться 28 лютого 2018 року в 19:00 в Центральному будинку офіцерів ЗСУ.

Актуальність постановки

Класика — це завжди анаграми або паліндроми. Що вийде в підсумку, перше чи друге, залежить від постановника. У цьому головна цінність класичних творів. Що стосується нашої п'єси у виконанні Київського обласного театру ім. Саксаганського, то в різні часи її тлумачили по-своєму. Тут простежується пряма залежність від часів на дворі, політичного ладу, місця постановки — з урахуванням цих обставин режисер розставляє акценти або аудиторія знаходить свій контекст самотужки. Випробувати радість пошуку актуальних смислів для столичного розбещеного видовищами глядача можна одним способом — купити квиток на виставу «Кайдашева сім'я», в Києві тепер класика зустрічається не так часто.

Замовити і купити квитки на "Кайдашева сім'я" в місті Київ, (Центральний Будинок офіцерів Збройних Сил України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 28 лютого 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону