Найближчі концерти Банда Дизель

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Дизель Шоу. Нова весняна програма

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Дизель Шоу. Нова весняна програма,
натисніть на кнопку:

Подробиці Дизель Шоу. Нова весняна програма

Згорнути >

Всіх, хто хоче прискорити прихід весни, запрошуємо на концерт «Дизель Шоу»! «Нова весняна програма» пробудить тих, хто впав у зимову сплячку, допоможе скинути пару-сотню післяноворічних калорій і зарядитися позитивними емоціями! Вже хто-хто, а «Dizel Show» знає, вміє і практикує! Адже не дарма хлопці стали кращою гумористичною програмою 2016 року, рекордсменами ICTV і... любимчиками українського глядача! У «Новій весняній програмі» на вас чекає порція свіжих жартів (благо, в нашій країні завжди є чому посміхнутися) у виконанні знаменитого колективу. Поспішайте купити квиток на Дизель, який відвезе вас з сірих буднів у світ веселощів і тонкого гумору!

Чи сподобається нова програма старому глядачеві?

Навіть не сумнівайтеся! Адже кожен скетч, постановка і повноцінна концертна програма готуються  на ґрунті найактуальніших і нагальних проблем, з якими ви могли зіткнутися сьогодні або вчора. Власне, в цьому і криється розгадка божевільного успіху «Дизель Шоу»: вони відчувають, що потрібно публіці, які проблеми її турбують, і що потрібно висвітлити під іншим кутом, щоб жити стало простіше, жити стало веселіше. До речі, рік тому хлопці виступили з одинадцятьма аншлаговими концертами (!!!), а значить, на «Новій весняній програмі» буде ще спекотніше, адже гумористи стали більш досвідченими на 365 днів і на більш ніж 50 тисяч глядачів!

План по наближенню весни

Напередодні тепла зимові дні тягнуться особливо довго: хочеться перевернути календар, і щоб був березень, але виявляється — ще лютий. Але! Якщо лютневі дні проводити в теплій компанії, то холоди підуть непомітно і значно швидше. Якраз такою компанією і можна вважати Єгора Крутоголова, Євгенія Гашенко, Олександра Бережка, Євгенія Сморгіна, Марину Поплавську, Яну Глущенко, Вікторію Булітко, Олега Іваницю і Макса Неліпу. Нерідко «на вогник» до дизелів приходять Сергій Писаренко та Євгеній Нікішин, яких ви точно пам'ятаєте по гуморескам з КВК.

Кидайте засмучуватися, приходьте на «Нову весняну програму» Дизель Шоу, яка відбудеться 22 лютого о 19:00 2018 року в Палаці «Україна» — купити квиток можна прямо зараз. Жарти про 8 березня, про тонкощі взаємин М і Ж будуть не такими смішними, якщо над ними не зможете посміятися ви!

 

Замовити і купити квитки на "Дизель Шоу. Нова весняна програма" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 22 лютого 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону