Найближчі концерти Ліга сміху

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Ліга сміху-2018,
натисніть на кнопку:

Подробиці Ліга сміху-2018

Згорнути >

Що може бути більш інтригуючим, ніж старт нового сезону суперпопулярного гумористичного шоу?! Учасники заготовили свіжі жарти і відрепетирували музичні номери — залишилося лише випробувати їх на глядачах. Ну а глядачам у свою чергу залишається тільки купити квитки на концерт першосортного гумору «Ліга Сміху-2018». Хто удостоїться титулу найсмішнішого? Чия команда отримає приз із рук самого батька-засновника «Ліги» Володимира Зеленського?

 

Принцип рівних шансів

Головний гуморист країни Володимир Зеленський задумав цей конкурс, щоб надати в боротьбі рівні шанси досвідченим стендаперам і новачкам. Це справедливо! Як часто юні гумористи, що не бачили сцени більше рідного шкільного актового залу, не можуть пробитися на естраду... А це дуже прикро, бо ми ж розуміємо, що вони могли б одним лише дебютним виступом довести зал до кольок від сміху! Ось такі самородки особливо цінуються на «Лізі Сміху»: під керівництвом тренерів та журі їхні жарти знайдуть діамантове ограновування. Ну а тим, хто вже не перший рік працює на ниві гумору, участь у конкурсі допоможе зробити великий прорив. Коли новачки і «старички» зрівняні в правах, то глядач просто розгублений — як визначити фаворита? Та просто не звертати увагу на минулі досягнення і регалії, а уважніше слухати жарти!

З чим йдемо у четвертий сезон?

Для глядачів та учасників поки що залишається інтригою склад тренерів та журі, але це будуть естрадні зірки тієї ж величини, що виблискували в попередньому сезоні. Цілком можливо, що на концерті «Ліга Сміху-2018», який розпочнеться 24 лютого 2018 року о 19:00 на сцені Жовтневого палацу, місця у суддівських кріслах знову займуть Оля Полякова, Олена Кравець, Олексій Потапенко (знаний як Потап), Юрій Горбунов, Сергій Сивохо або Антон Лірник... Але кого б щасливий випадок не зробив тренером четвертого сезону, кожен з досвідчених наставників отримає по дві команди, які і буде рухати до перемоги. Оцінювати ж доведеться роботу суперників і свою власну працю: так нехай рішення журі будуть справедливими, щоб перемогу здобули достойні!

Замовити і купити квитки на "Ліга сміху-2018" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 24 лютого 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону