Найближчі концерти X Ambassadors (Ікс Ембесседерс)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про X Ambassadors (Ікс Ембесседерс),
натисніть на кнопку:

Подробиці X Ambassadors (Ікс Ембесседерс)

Згорнути >

Увага, увага! В Києві відбудеться дебютний виступ інді-рок гурту, який в найкоротші терміни підкорив світову аудиторію не тільки талантом, але і активною життєвою позицією! Пропустити не можна, піти! Концерт бруклінського колективу X Ambassadors (Ікс Ембесседерс) відбудеться в столиці 31 березня 2018 року. Давайте познайомимося з музикантами ближче, перш ніж ви вирішите купити квиток на концерт!

Звідки взялися X Ambassadors (Ікс Ембесседерс)?

Роком заснування вважається 2009 рік, тоді ніякого «Х» не було в назві колективу, і артисти просто виступали з канадською співачкою Лайтс. Колектив складався з вокаліста Сема Харріса, клавішника Кейсі Харріса, його брата, гітариста Ноя Фельдшду і барабанщика Адама Левіна. Паралельно з виступами, хлопці працювали над дебютним міні-альбомом, з назвою, співзвучною назві колективу. Трохи пізніше вони записали повноцінну версію, яка називалася «Litost». Тут же була пісня з такою ж назвою, що свого часу стала саундтреком до кінокартини «Гостя». Зоряним часом став момент, коли X Ambassadors (Ікс Ембесседерс) помітив фронтмен добре відомих вам Imagine Dragons (Імеджн Дрегонс). Що його зачепило? Акустична версія пісеньки «Unconsolable»!

Що за незвичайна соціальна позиція?

Не так щоб зовсім незвичайна, але як мінімум, гідна уваги і поваги. Справа в тому, що хлопці підтримують людей з обмеженими можливостями. На жаль, так склалося, що їм не завжди знаходиться місце в «звичайному» житті. Кейсі Харріс, який грає на клавішних, народився сліпим, але це не завадило йому стати невід'ємною частиною вже легендарного колективу. Сам Кейсі каже, що він — голос музикантів, які мають інвалідність!

Хлопці відомі багатьма повноцінними хітами, але особливо хочеться відзначити пісню «Renegades», що отримала статус «платинова» і «Unsteady», яка отримала цей статус двічі!

Концерт X Ambassadors (Ікс Ембесседерс) у Києві відбудеться 31 березня 2018 року в 19:00 в клубі Atlas (Атлас). Не пропустіть феєричний дебют номінантів на Teen Choice Awards, Billboard Music Awards та багатьох інших нагород!

Замовити і купити квитки на "X Ambassadors (Ікс Ембесседерс)" в місті Київ, (Atlas "Атлас") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 31 березня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону