Найближчі концерти Симфонічний оркестр "Lords of the Sound" (Лордс оф зе Саунд)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія «Музична Мульт-Країна» від Lords of the Sound (Лордс оф зе Саунд)

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про «Музична Мульт-Країна» від Lords of the Sound (Лордс оф зе Саунд),
натисніть на кнопку:

Подробиці «Музична Мульт-Країна» від Lords of the Sound (Лордс оф зе Саунд)

Згорнути >

Мультфільми — це не розвага для діток, щоб батьки встигли вирішити свої проблеми, але і чудова можливість для останніх відволіктися від побутових і повсякденних питань й поринути в чарівний світ доброти. На жаль, знайти час на перегляд мультиків дорослим зовсім не просто, але ми знаємо, як за декілька годин згадати всіх героїв і отримати найкраще зі світу мультиплікації! Діткам концерт «Музична Мульт-Країна» від Lords of the Sound (Лордс оф зе Саунд) теж сподобається, адже тут прозвучать композиції, які стали ключовими в долях їх улюблених мультгероїв! Купити квиток на концерт можна прямо зараз!

І старий, і молодий

Так, концерт не має вікових обмежень. І якщо сьогоднішній «Мадагаскар», наприклад, не дуже зрозумілий і близький старшому поколінню, то вже «Ну постривай» точно відомий всім. Готові почути саундтреки до мультиків в оркестровому звучанні Lords of the Sound (Лордс оф зе Саунд)? Крім того, вони зіграють чудові мелодії з «Різдвяної Історії», що більш ніж актуально в пост-новорічний період; «Зоотрополіс» і «Льодовиковий період» (раптом білка таки розбереться з цим горіхом? :) ), «Холодне Серце», «Шрек» і багато інших фільмів, які радуюсь малюків вже не перший рік. Ну а Lords of the Sound (Лордс оф зе Саунд) вже не перший рік підтверджують своє звання найвідомішого українського оркестру. І все це завдяки тому, що вони вміють створювати унікальні програми, які цікаві і далеко за межами нашої країни!

Один вдома і Ко

Погодьтеся, сімейний перегляд всіх частин «Один Вдома» — це другий пункт обов'язкової зимової програми. Перший — «Іронія Долі». Так от, на концерті ви також зможете насолодитися музикою з «Хронік Нарнії», «Гаррі Поттера», «Аліси в країні чудес» та інших фільмів, без яких світ сучасного кінематографа вже й уявити важко.

Ви однозначно підете з концерту повністю задоволеними, адже коли за інструмент беруться Lords of the Sound (Лордс оф зе Саунд), слухач переживає музичний катарсис! Солюватимуть Аліна Башкіна і Аняня Удогво, диригуватиме Віталій Саражинський, продюсує шоу Андрій Новаторів.

Унікальна програма для всієї родини під назвою «Музична Мульт-Країна» відбудеться 14 лютого 2018 року о 15:00 у приміщенні Національної Опери України.

Ласкаво просимо в казку!

Замовити і купити квитки на "«Музична Мульт-Країна» від Lords of the Sound (Лордс оф зе Саунд)" в місті Київ, (Національний академічний театр опери та балету України ім. Т. Г. Шевченка) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 14 січня 2018 15:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону