Найближчі матчі Шахтар — квитки на футбольні матчі Шахтаря в Україні та розклад матчів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Шахтар — Рома, 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Шахтар — Рома, 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів,
натисніть на кнопку:

Подробиці Шахтар — Рома, 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів

Згорнути >

Дівчата, хлопці, а також їхні батьки, взимку на стадіоні померзнути не боїтеся?! Якщо знаєте рецепт, як правильно зігріватися на спортивному заході, то можна просто зараз купити квиток на футбольний матч Шахтар — Рома, 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Ну а якщо ви ще уболівальник-початківець, підказуємо: треба мати гаряче фанатське серце та припасти із собою багато-багато енергії, щоб підтримувати гравців з трибун. Кричати, свистіти, стрибати і танцювати не тільки можна, але і потрібно!

Завжди, скрізь та за будь-якої погоди

В європейську лігу кого попало не пускають, тут тільки справжні чоловіки, загартовані спортивними змаганнями. Їм ніщо не завадить показати свою майстерність на полі при будь-якій температурі, навіть в дощ і снігопад! Ну а таких фантастичних уболівальників, як ті, хто підтримує донецький «Шахтар», негода теж не злякає. Ми поки не знаємо, чи правдиві прогнози синоптиків на 21 лютого 2018 року 21:45, але на стадіоні «Металіст» у Харкові вечорок буде гарячим! Матч відбудеться за будь-якої погоди, а позитивна енергія і підтримка з трибун розтоплять сніг і лід.

Україна проти Італії

Отже, жереб кинуто: українським та італійським спортсменам доведеться двічі зустрітись у турі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Перший поєдинок буде домашнім для «гірників», а матч приймуть у себе вдома футболісти в червоно-жовтій формі 13 березня на стадіоні «Олімпіко». Напевно ви були б не проти прокотитися в італійську столицю, щоб подивитися майбутню зустріч, але фінанси не всім дозволяють втілити мрію. Куди простіше і зручніше поїхати до Харкова і побачити ті ж команди в тому ж складі в процесі не менш захоплюючої гри.

З фінансовою стороною справи розібралися, а тепер разом поміркуємо про те, чому насолоджуватися футболом в теплі й затишку або на вулиці — дві великі різниці. Звичайно, жорстке сидіння на трибуні стадіону не зрівняється з м'яким домашнім кріслом, але поглинання пива і чіпсів перед телевізором — явно не спортивна поведінка. Ви ризикуєте бути дискваліфікованим з уболівальників! Поповнюйте ряди фанатів на стадіоні «Металіст» і отримуйте плюсики в свою футбольну карму :)

Замовити і купити квитки на "Шахтар — Рома, 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів" в місті Харьков, (ОСК "Металіст") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 21 лютого 2018 21:45

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону