Найближчі матчі Денис Беринчик

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Турнір з професійного боксу, Денис Берінчик VS Аллан Валлеспін (Філіппіни) Олег Малиновський VS Девід Берна (Угорщина)

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Турнір з професійного боксу, Денис Берінчик VS Аллан Валлеспін (Філіппіни) Олег Малиновський VS Девід Берна (Угорщина),
натисніть на кнопку:

Подробиці Турнір з професійного боксу, Денис Берінчик VS Аллан Валлеспін (Філіппіни) Олег Малиновський VS Девід Берна (Угорщина)

Згорнути >

Ви чекали, а ми вже готові вас порадувати: зовсім скоро відбудеться бій між Денисом Беринчіком (7-0-0, 4 КО) і Алланом Валлеспіним (11-1-0, 8 КО), робіть ставки, панове! Вони змагатимуться за WBO Oriental (легка вага), і цей бій стане першим титульним в «бойовому шляху» нашого «кандидата». Він вже взяв срібло на Олімпійських Іграх, і спробує перемогти знову! Купити квиток на бокс «Турнір з професійного боксу, Денис Берінчик VS Аллан Валлеспін (Філіппіни) Олег Малиновський VS Девід Берна (Угорщина)» можна прямо зараз!

Берінчик vs Валлеспін

Денис Берінчик — українець, майстер спорту, отримав в 2009-му Кубок України, в 2011-му — срібло на чемпіонаті світу і срібло на Олімпійських Іграх в 2012. Вперше ми почули про його реальний успіх на рингу в 2010 році, коли він з честю взяв перше місце на чемпіонаті, який проводила Міжнародна федерація університетського спорту.

Противником Дениса стане Аллан Валлеспін, він же «El Matador» з Філліпін, який налаштований більш ніж рішуче. Зустріч з нашою зіркою обіцяє бути непередбачуваною і емоційною. До речі, він вже зараз починає сіяти зерна сумнівів в голові Дениса заявами про те, що філіппінці — небезпечні в принципі, а на рингу — і поготів! Подивимося, чи будуть результати від цих слів, і хто в підсумку переможе! У будь-якому випадку, емоції, які можна отримати, спостерігаючи за боксерським поєдинком, це  неповторний мікс з передчуття, люті й первісних інстинктів! Все, що люблять чоловіки ;)

Олег Малиновський VS Девід Берна

Олег Малиновський (17-0-0, 5 КО), його тренер — Станіслав Григору. І нехай Олег не надто відомий, але в колі справжніх фанатів боксу має успіх завдяки скромності, відкритості та непідробного інтересу до спорту, в якому бере безпосередню участь.

На рингу він виступить проти Девіда Берни, перспективного угорського спортсмена. А чим закінчиться бій — ви можете побачити на власні очі, якщо встигнете купити квиток на Турнір з професійного боксу, Денис Берінчик VS Аллан Валлеспін (Філіппіни) Олег Малиновський VS Девід Берна (Угорщина), який відбудеться 16 грудня 2017 о 19:00 у Броварах в ТРЦ Термінал! Ви за кого?

Замовити і купити квитки на "Турнір з професійного боксу, Денис Берінчик VS Аллан Валлеспін (Філіппіни) Олег Малиновський VS Девід Берна (Угорщина)" в місті Бровары, (Льодова арена ТРЦ «Термінал») Ви можете на tickethunt. Подія пройде 16 грудня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону