Найближчі концерти Банда Дизель

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Дизель Шоу. Новий Рік,
натисніть на кнопку:

Подробиці Дизель Шоу. Новий Рік

Згорнути >

Дизель Шоу — це потужна підзарядка гарним настроєм, такого палива не знайдеш на жодній АЗС, тільки у кращих концертних залах країни. Ось що необхідно вам, щоб не просто виживати, а жити на позитиві. Що несуть суворі будні? Черговий маразм, породжений нашими «улюбленими» політиками; нова «ідея фікс» чоловіка/дружини чи тещі/свекрухи; вічно незадоволене і бурчаче начальство або діточки, то запалили килим у вітальні чи гордо принесли із школи червоний запис у щоденнику. Тут вже не рятують ні валідол, ні анальгін, потрібен засіб серйозніше: термоядерний заряд позитиву в одну дизельну силу Dizel Show. Треба швидше купити квиток на Новорічний концерт гумору заради порятунку власних нервів!

 

Коли мистецтво застосовує силу

Думаєте, жарти Dizel-артистів можна слухати, ліниво розвалившись у глядацькому кріслі? Тільки не на живому виступі Дизель Шоу в Києві 15 грудня 2017 року о 19:00 в Палаці «Україна». Цього разу вам потрібно буде докласти зусиль — як на тренуванні із фітнес-інструктором. Та ви просто не зможете втриматися, щоб не аплодувати, не шкодуючи долоньок, і не напружувати прес щосили — від сміху, зрозуміло! З таким рельєфним животиком станете схожими на Шварценеггера ;) Шоу гумору — найкраща рекомендація для ЗОЖників: зміцнюйте імунітет веселим настроєм, покращуйте фігуру фізичними вправами в залі! Тільки не занадто налягайте потім на тістечка в антракті — буфет Палацу «Україна» наповнений солодкими спокусами, але ж ви прийшли на концерт, щоб послухати, а не поїсти?!

Дизель-команда

Dizel Show веселить шанувальників хороших жартів з 2006 року. За минулі 11 років артисти встигли пожартувати на всі можливі теми, але для Новорічної програми, заключної в 2017 році, у них є щось новеньке. Навіть жарт, що смішний сама по собі, старання артистів зможе перетворити на справжній гумористичний шедевр.

Серед відповідальних за такі перетворення — дві красуні: Вікторія Булітко і Яна Глущенко. Обидві вони починали театральними актрисами, але їхні комедійні ролі виявилися досить масштабними для великого шоу. Універсальність — головна характеристика їхнього таланту, як і інші «дизельщики» дівчата майстерно перевтіляться у будь-який образ!

Замовити і купити квитки на "Дизель Шоу. Новий Рік" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 15 грудня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону