Найближчі концерти Банда Дизель

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Дизель Шоу. Нова програма

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Дизель Шоу. Нова програма,
натисніть на кнопку:

Подробиці Дизель Шоу. Нова програма

Згорнути >

Дизель Шоу — це паливо, без якого неможливе життя на планеті Земля і в країні Україна! Ану пригадайте, скільки неприємних сюрпризів «дарують» нам наші рідні політики ледь не щодня! Що відколюють благовірні і їхні родичі! Як позавчора начальник «завівся з пів-оберту» через якийсь не дуже-то важливий звіт. А дітлахи-«відмінники» давно перестали дивувати? Якщо всі ці персонажі давно і надійно доводять вас до сказу, порятунок може бути тільки в забійному заряді позитиву. Дизельна енергія Dizel Show підзарядить вас і допоможе здійснювати нові подвиги в сім'ї і на роботі, так що треба швидше купити квиток на концерт гумору!

 

Фізична сила мистецтва

Думаєте, ці жарти ви зможете спокійно слухати, ліниво розвалившись у м'якому кріслі? І не мрійте! На концерті Дизель Шоу в Києві 2 грудня 2017 року о 19:00 в Палаці «Україна» вам доведеться попрацювати фізично — як на тренуванні в спортзалі. Голосно і тривало плескати... реготати, до межі напружуючи прес... так і пухла пишешчка перетвориться на бодібілдера. Як бачите, ця гумористична програма однозначно корисна для здоров'я: веселий настрій зміцнює імунітет, а фізичні вправи в глядацькому залі допоможуть поліпшити фігуру. Тільки не зловживайте тортиками під час антракту — буфет Палацу «Україна» славиться своїми ласощами, але ж ви не з тих, хто приходить на концерт, щоб поїсти, а не послухати?!

Ха-ха-ха-команда

Це шоу веселить численних шанувальників з 2006 року. За 11 років про що тільки вони не жартували, але для нової зимової програми «підсумків 2017 року» вони підготували дещо новеньке. Жарти гарні самі по собі, але справжні гумористичні шедеври вони перетворюються лише завдяки старанням акторів.

Найбільш «значна і солідна» (у всіх відношеннях) частина команди — це, безумовно, Єгор Крутоголов і Марина Попавська. Перший повністю виправдовує прізвище — він крутий у всіх відношення, але найбільше запам'ятався глядачам в образах даішника, блатного рішали і пілота Гургена Георгійовича. Марина — з КВК, а «Дівчата з Житомира» — її рідна команда. До речі... можливо, ви цього не знали, але Марина обожнює свою колишню роботу шкільною вчителькою не менше, ніж нинішню сценічну кар'єру!

Замовити і купити квитки на "Дизель Шоу. Нова програма" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 2 грудня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону