Найближчі концерти Жадан и «Собаки в космосе»

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Жадан і Собаки,
натисніть на кнопку:

Подробиці Жадан і Собаки

Згорнути >

2017 — який це рік за східним гороскопом, ви пам'ятаєте? Для Сергія Жадана і гурту «Собаки в космосі» рік минув під знаком собаки... точніше, четвертого альбому «Пси». Зараз саме час підбивати попередні творчі підсумки, і з цією метою музиканти відправляються на гастролі в #ПСИхотур по українським містам. Звичайно, із заїздом в столицю! Вангуємо, що київське виступ «Жадан і Собаки» буде аншлаговим, так що радимо якомога раніше придбати квиток на концерт!

 

Зіркова хвороба? Ні, не чули

Якщо ви за природою песиміст, то напевно вважаєте, що країна загрузла в політичних і соціальних негараздах, від яких нікуди неможливо сховатися. А оптимісту і ховатися не треба, він купить квиток «для себе і своєї скво» і піде на концерт Сергія Жадана і гурту «Собаки в космосі». Ось вже дійсно, той рідкісний випадок, коли музиканти навіть не чули про зіркову хворобу. На одній хвилі з народом — це про них. На їхніх концертах ніби завжди стоїть умовний знак рівності між сценою і залом. Хлопці в курсі, що турбує середньостатистичного громадянина, і Сергій Жадан, видатний громадський діяч, що отримав звання українського письменника №1 в 2013-2014 рр. від журналу «ШО» і «Форбс Україна», співає, ніби обговорюючи наболіле саме з вами. Задерикуватий гумор — обов'язкова приправа до його інтерпретації актуальних подій. Це щось на зразок сеансу психотерапії: достатньо обговорити проблеми, і вони вже не здаються такими нездоланними.

Подаруйте нам надію

Гурт харків'ян, які грають в стилі ска-панк з домішкою джазу, року і диско, вміє жорстко вдарити словом. Їхня критика нещадна, але вам боятися нічого, адже вона спрямована на адресу можновладців. Чи може творчість побороти політичну систему? А чому б і ні, адже недавні події в країні служать доказом цього. Так що виступ «Жадан і Собаки» не виглядає лицемірним кривлянням: він наповнює фанатів впевненістю і силою!

Хочете підзарядитись? Значить, треба зустрітися з кумирами на #ПСИхотурі. Зупинка турне в столиці буде 8 грудня о 20:00, харківських гостей приймає один з найбільш популярних київських клубів Sentrum (Центрум).

Замовити і купити квитки на "Жадан і Собаки" в місті Київ, (Sentrum (Центрум)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 8 грудня 2017 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону