Найближчі концерти Подпольный Стендап / Underground Stand Up

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Підпільний стендап: XL,
натисніть на кнопку:

Подробиці Підпільний стендап: XL

Згорнути >

Увага, читачу! Настійно просимо вас заховати екран, щоб співробітники та приятелі не побачили це послання! Читайте уважно, а потім знищіть це повідомлення заради власної безпеки: вас чекають на секретній вечірці для цінителів добротних приколів від коміків з найгострішим язиком! Цю інформацію треба тримати в секреті, передавати можна лише надійним людям: купити квитки на концерт «Підпільний стендап: XL» дозволено тільки для особистого користування, у крайньому випадку для друзів, рідних, колег і колишніх чоловіків/дружин!

 

Ну що, круто ми вас розіграли? Причому це ще квіточки: на шоу кращих українських стендаперів буде набагато смішніше, не сумнівайтеся!

Гумор йде в підпілля

Комік-одинак, справжній сміливець, який стоїть на сцені віч-на-віч з публікою, тримаючи мікрофон наперевіс. Тут не сховаєшся за красивими декораціями, треба пред'являти глядачам свій талант. Шоу «Підпільний стендап: XL» приймає тільки впевнених у собі, а точніше, тільки вкрай самовпевнених і відчайдушних виконавців. Ну а подібні артисти відрізняються зухвалими жартами не для великої сцени, підпілля для них — найбільш підходяще і почесне місце.

Список підпільних агентів

У фільмах про шпигунів всі полюють за агентурними списком. А ми відкриємо цю таємницю без шантажу та підкупу. Явочна квартира чекає бажаючих у концертному залі Bel etage (Бельетаж), але тільки 25 листопада 2017 року о 20:00. Паролем буде ваш квиток, а на явці вас зустрінуть:

• Свят Загайкевич — учасник «Стендап-Шоу» на телеканалі «Новий Канал», що порвав всіх у фіналі

• Андрій Щегель, відомий як найбільш лисий і скандальний комік, він ненавидить конкурси для стендаперов, але при цьому регулярно перемагає на них,

• Єгор Романенко, переможець у проекті «Розсміши Коміка», що увійшов в історію як найбільш бронебійний цинік,

• Настя Дерска, одноосібна прекрасна половина проекту, яка перемогла чоловіків на фестивалях для стендаперів Internatoinal StandUp Comedy Week in KIEV і «Розсміши Коміка»,

• Василь Байдак, який запам'ятався участю у півфіналі другого сезону «Ліги Сміху», де він виступав за команду «Инародный театр абсурду Воробушек».

Замовити і купити квитки на "Підпільний стендап: XL" в місті Київ, ( Bel Etage (Бельетаж)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 25 листопада 2017 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону