Найближчі концерти Иво Бобул

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Шлягер Року. Фінал

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Шлягер Року. Фінал,
натисніть на кнопку:

Подробиці Шлягер Року. Фінал

Згорнути >

Щоразу напередодні Нового Року українські меломани чекають чергового підбиття творчих підсумків. Пісенний фестиваль «Шлягер Року. Фінал» — подія урочиста і хвилююча як для учасників, так і для фанатів-глядачів. Зірки естради з трепетом чекатимуть вердикту журі: хто отримає головну нагороду на XXII церемонії? Ну а прихильники популярних виконавців заповнять зал Палацу «Україна», щоб оцінити майстерність кумирів на гала-концерті за участю кращих з кращих. Чергова церемонія нагородження передноворічної премією — це шоу, яке в найхолоднішу зиму зігріє серця. Бажаєте приєднатися до спільного свята? Вам потрібно лише придбати квиток на концерт! 

Нагороди заслуговує кожен!

Як добре, що у нас є така чудова традиція: всі зірки збираються на одній сцені, підносячи тим самим кращий новорічний подарунок своїм прихильникам! Дійсно, це майже диво: піти на один концерт, а побачити виступи відразу всіх своїх улюбленців. Це співаки-соло і колективи, які на естраді не перший рік, їхні свіжі хіти відразу потрапляють на ротацію на ТБ і радіо, і всі вони однаково гідні того, щоб купатися в оплесках глядачів!

Зіркові господарі свята

Хто ж попрацює Дідами Морозами та Снігуроньками цього разу? Свої пісні вам подарують Іво Бобул, Павло Зібров, Петя Чорний, Діма Коляденко, Віталій Козловський, квартет «Гетьман», гурт «Цвіт кульбаби», Світлана і Віталій Білоножки, Павло Дворський, Катя Бужинська, гурт «Фрістайл», ВІА «Кобза», Ніна Матвієнко, Назарій Яремчук, Роксолана, Софія Злотник, Алла Кудлай, Наталія Шелепницька, Лілія Сандулеса, Віктор Анісімов, Олег Шак, Микола Свидюк, Надія Шестак, Олена Габрієлян, Ауріка Ротару, Анастасія Лавриненко, Наталія Валевська, Тетяна Доканіна, Артем Кондратюк. Ведучими концерту, як і в минулому році, стануть Ольга Сумська та Віталій Борисюк — найкрасивіша театральна пара країни.

9 грудня 2017 року о 17:00 на сцені Палацу «Україна» буде по-літньому спекотно від світла софітів, ваших посмішок і прекрасних пісень вітчизняних зірок!

Замовити і купити квитки на "Шлягер Року. Фінал" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 9 грудня 2017 17:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону