Найближчі виступи Вечірній квартал

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Вечірній Квартал — Новий рік,
натисніть на кнопку:

Подробиці Вечірній Квартал — Новий рік

Згорнути >

Найкращі подарунки — під Новий рік! Ваші улюблені гумористи цілих 365 днів збирали кращі жарти, щоб представити їх вам на концерті «Вечірній Квартал — Новий рік». Коротше кажучи, ви зрозуміли: якщо в «міжсезоння» концерти команди Володимира Зеленського доводять вас до сліз крізь сміх, то заради святкового шоу варто було б викликати кілька бригад «швидкої допомоги»: а раптом когось доведеться відкачувати після нападу сміху?! Ну що, ви готові ризикнути заради порції гарного настрою? Тоді радимо купити квиток на концерт гумору як можна раніше: передноворічні виступи «кварталівців» незмінно проходять з повним аншлагом!

Привід для гарного жарту

Отже, Новий рік на порозі... Це привід посміятися над Дідом Морозом і Снігуронькою? Зовсім ні: ані Зеленський з Кошовим, ані тим більш чарівна Олена Кравець ніколи не були звинувачені в жорстоких приколах. На відміну від коміків-конкурентів, ці милі люди ніколи не заподіюють біль сміхом. Так що у святковому концерті жарти будуть на звичні теми, але на новорічний лад.

Політика — найліпший привід посміятися. Здається, що засідаючі у Верховній Раді слуги народу поводяться так, ніби спеціально напрошуються на те, щоб над ними познущалися люди з почуттям гумору. Ви не дивитеся телевізор, не буваєте в Інтернеті і не читаєте газети? Це не означає, що на концерті вам не буде цікаво, адже залишається ще одна глобальна тема для жартів — сімейні відносини, і тут вже ви обов'язково відчуєте свою причетність. Тим більше, що під Новий рік сім'ї готуються до свята вельми своєрідно, курйози з купівлею ялинки або приготуванням олів'є трапляються на кожному кроці!

Місце зустрічі

Ви ж знаєте, де проходить головна ялинка країни? Концерт «Вечірній Квартал — Новий рік» — не менш значуща подія національного масштабу, а отже, він теж гідний того, щоб пройти у Палаці «Україна». Найбільш веселі жарти поллються зі сцени 11 грудня 2017 року о 19:00, причому жартуватимуть не лише «кварталівці», а й зірки шоу-бізнесу, яких Зеленський теж змусить попрацювати, поки ви будете відпочивати!

Замовити і купити квитки на "Вечірній Квартал — Новий рік" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 11 грудня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону